Kauno Maironio universitetinėje gimnazijoje atidaryta mokinių plakatų paroda ,,Būk sąžiningas“

2015 m. lapkričio 4 d. Kauno Maironio universitetinėje gimnazijoje atidaryta Kauno bendrojo ugdymo mokyklų mokinių plakatų antikorupcijos tema paroda „Būk sąžiningas“. Parodoje eksponuojami plakatų konkurso „Mano svajonių šalis – be korupcijos“ nugalėtojų darbai ir antikorupcijos žinių ir kūrybos konkursui „Būk sąžiningas“ pateikti įdomūs ir įtaigūs mokinių darbai. Kiekvienais metais atsinaujinanti paroda „Būk sąžiningas“ apkeliavo nemažai Kauno mokyklų, buvo eksponuota Kauno miesto savivaldybėje, Kauno vyriausiame policijos komisariate, Kauno apygardos prokuratūroje, Kauno medicinos įstaigose, Lietuvos Respublikos Vyriausybėje ir Lietuvos Respublikos Seime.

Parodos „Būk sąžiningas“ atidarymo dalyvius pasveikino Kauno miesto savivaldybės Tarybos Antikorupcijos komisijos pirmininkas Kęstutis Pūkas, Specialiųjų tyrimų tarnybos Kauno valdybos Korupcijos prevencijos poskyrio viršininkė Daina Paštuolienė, Švietimo ir ugdymo skyriaus vyriausioji specialistė Vera Vasiljeva. Kalbėjusieji akcentavo, kad dorinių vertybių ir nepakantumo korupcijai ugdymas turi būti skatinamas nuo mažų dienų ir kad antikorupcinių nuostatų diegimas mokiniams – labai aktuali veikla.

Parodos „Būk sąžiningas“ atidaryme dalyvavę mokiniai ir mokytojai apžiūrėjo parodoje eksponuojamus darbus, atspindinčius nesitaikstimo su kerojančia korupcija nuotaikas ir svajones gyventi sąžiningoje visuomenėje. Paroda Kauno Maironio universitetinėje gimnazijoje bus eksponuojama visą lapkritį. Ją aplankyti patogu Kauno Aleksoto, Senamiesčio, Centro, Vilijampolės ir Žaliakalnio mikrorajonuose gyvenantiems kauniečiams.

Vera Vasiljeva,

Švietimo ir ugdymo skyriaus vyriausioji specialistė

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content