Metodinė anglų kalbos diena „Egzaminai be streso“

Šių metų balandžio 26 dieną Vytauto Didžiojo Universitete įvyko metodinė anglų kalbos diena „Egzaminai be streso“ (Exams Without Stress). Lektorės doc. dr.Audronė Raškauskienė, VDU ir doc. Dr. Irena Ragaišienė, VDU, skaitė pranešimą „Pasiruošimas anglų kalbos brandos egzamino užduotims“ (Teaching for the National School Leaving Exam of English; Šiaulių Didždvario gimnazijos anglų kalbos mokytoja metodininkė Ala Chvostova pasidalino savo patirtimi dirbant su Macmillan leidyklos anglų kalbos vadovėliais.

Kauno Jono Jablonskio gimnazijos anglų mokytoja ekspertė Romualda Liutkuvienė pristatė savo naują leidinį „Grammar Challenge Accepted“ iš serijos „Pakeliui į gimnaziją“ , kurį paruošė kartu su mokytoja eksperte Kristina Urboniene.

Renginys buvo skirtas vidurinių mokyklų ir gimnazijų anglų kalbos mokytojams, dėstantiems aukštesnėse klasėse ir rengiantiems mokinius anglų kalbos brandos egzaminui bei pagrindinių mokyklų anglų kalbos mokytojams.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content