Kauno sporto mokykla „Bangpūtys“ 2020-07-27 – 2021-06-30 įgyvendino projektą „Modernioje sporto bazėje sportuoti smagu!“(projekto Nr. SRF-SIĮ-2020-1-0252), bendrai finansuojamą valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija ir Švietimo mainų paramos fondas.

Pagrindinis sporto projekto tikslas – moderniai įrengti naujai pastatytos irklavimo bazės treniruoklių sales, suteikiant mokyklos sportininkams ir vietos bendruomenės nariams galimybę treniruotis arti namų, aktyviai praleisti laisvalaikį. Projektu sprendžiamos kiekvienais metais šaltuoju sezonu kylančios problemos dėl treniruoklių salių nuomos sportininkams patogiu laiku ir patogioje vietoje, lėšų trūkumo salių nuomai. Taip pat tikimasi, kad naujai pastatyta ir moderniai įrengta irklavimo bazė pritrauks daugiau vaikų ir jaunimo į mokykloje kultivuojamas irklavimo, baidarių ir kanojų irklavimo ir buriavimo sporto šakas. Projekto pagrindinis tikslas pasiektas – mokyklos sporto salės pilnai įrengtos, jose treniruojasi mokyklos sportininkai.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content