Gegužės 18 dieną praūžė dar vienos Lietuvos beisbolo čempionato (U12 amžiaus grupės) rungtynės. Kauno SM Gajos jaunieji beisbolininkai priėmė svečius iš sostinės BK Vilnius.

Pirmąsias rungtynes rezultatu 15 : 5 lengvai laimėjo kauniečiai.

Antrosiose rungtynėse kauniečiai vėl šventė pergalę rezultatu 16 : 9.

Kauno SM Gaja komandoje išsiskyrė: gaudytoja Vanesa Rinkevičiūtė, metiko pozicijoje – Tadas Žebuolis, Majus Jokubauskas. Rezultatyviai žaidė Rokas Bytautas, Domantas Kučinskas, Mykolas Chositasvili, Jokūbas Šulskis.

Daugiau informacijos galite rasti Facebook paskyroje: Beisbolas Kaune.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content