VS Fitness sporto ir sveikatingumo centre PLC MEGA rugsėjo 20-27 dienomis vyko Teniso akademijos Neodenta surengtas turnyras „Kaunas Open“ by Neodenta. U16 kategorijos finale aukščiausią meistriškumą demonstravo svečiai iš Lietuvos bei užsienio šalių, iškovotais apdovanojimais galėjo džiaugtis Lietuvos ir Estijos atstovai.

Geriausią rezultatą tarp vaikinų vienetų mače pasiekė lietuvaitis Edas Butvilas iškovojęs pirmąją vietą vienetų turnyre. Merginų vienetų mače Lietuvos atstovė Uma Bakaitytė paskutiniame mače nusileido savo varžovei iš Estijos ir liko antroje lentelės vietoje. Vaikinų dvejetų mače lietuviai Edas Butvilas ir Dominykas Stonkus po ilgos kovos išplėšė pergalę iš Baltarusijos atstovų rankų. Merginų dvejetų mače lietuvės Uma Bakaitytė ir Liepa Šataitė nedideliu rezultatų skirtumu nusileido Estijos atstovėms.

Antrą kartą Kaune organizuojamu renginiu susidomėjo ne tik aukščiausio lygio teniso žvaigždės iš Lietuvos, bet ir užsienio sportininkai. Viso varžėsi šimtas vienuolika žaidėjų iš įvairių šalių: Japonijos, Prancūzijos, Vokietijos, Italijos, Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Lenkijos, Švedijos ir Pabaltijo valstybių.

Pajėgiausių merginų tenisininkių 16 metų amžiaus kategorijoje vienetų varžybas užtikrintai laimėjo Estijos atstovė Brit Martin (Tennis Europe reitingas-293), rezultatu 2-1, (3:6; 7:5; 6:3) įveikusi Lietuvos atstovę Umą Bakaitytę (Tennis Europe reitinga-541).

Vaikinų  grupėje aukščiausią titulą iškovojo nuo dvejų metų rankose raketę laikantis lietuvaitis Edas Butvilas (Tennis Europe reitingas – 37), kuris finalo vienetų dvikovoje parodė ilgo pasiruošimo vertą žaidimą bei nuskynė pergalę rezultatu 2-1 (6:7(4); 6:3; 6:4).

Vaikinų dvejetų mače nugalėtojais tapo Lietuvos atstovai Edas Butvilas bei Dominykas Stonkus (Tennis Europe reitingas-183). Vaikinai po ilgos ir įtemptos kovos varžovus įveikė rezultatu 2-1 (3:6; 6:2; 13:11).

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content