Kauno miesto savivaldybės administracijos Sporto skyrius skelbia statistinių veiklos ataskaitų priėmimą. Užpildytas pagal reikalavimus statistines veiklos ataskaitas pateikite Kauno miesto savivaldybės administracijos Sporto skyriaus vyriausiajai specialistei Jovilei Bartnikienei, adresas: J. Gruodžio g. 16, 202 kab. (2 aukštas) iki 2019 m. vasario
14 d.
arba atsiųskite skenuotą ataskaitos formą, užpildytą, pasirašytą ir antspauduotą organizacijos vadovo (skaičiai ataskaitoje turi matytis aiškiai ir turi būti nurodytas kontaktinis telefono numeris).

El. paštas [email protected]

Kilus klausimams galite skambinti tel. nr.: 8 37 73 34 49

Statistinių ataskaitų formos:

Sporto šakų federacijoms, asociacijos, sąjungoms

http://kksd.lrv.lt/uploads/kksd/documents/files/Statistika/2018/formos/SF-1_2018_su_priedu_bazes.xlsx

SF-1 ataskaitą pildyti tik įregistruotoms Kauno miesto sporto federacijoms ir sąjungoms (netaikoma nacionalinėms sporto šakų federacijoms).

Kitoms sporto organizacijoms

http://kksd.lrv.lt/uploads/kksd/documents/files/Statistika/2018/formos/SKI-1_2018.docx

Ataskaitų formas taip pat  rasite paspaudę žemiau esančią nuorodą:

http://kksd.lrv.lt/sporto-statistika/statistiniu-ataskaitu-formos

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content