Visus, kurie kenčia nuo alkoholizmo ligos, jų artimuosius Spalio 22-ą dieną kviečiame į VDU Didžiąją salę .

 

Šiemet sukanka 25 metai, kai įsikūrė pirmoji Anoniminių alkoholikų grupė Kaune. Prasidėjusi nuo keleto ieškančių pagalbos žmonių, šiandien AA draugija Kauno regione vienija beveik dvidešimt sveikstančių alkoholikų grupių. Neįmanoma suskaičiuoti kiek žmonių pasveiko per tuos 25 metus. Kiek išgelbėtų gyvenimų, susijungusių šeimų, grąžintos savigarbos ir orumo, vilties ir meilės.

 

Be mūsų gerų bičiulių – dvasininkų, medikų, žiniasklaidos, socialinių ir teisėsaugos darbuotojų, kitų geros valios žmonių – mums tikrai būtų nepavykę to padaryti.

Todėl visus mūsų draugus, visus AA narius, visus, kurie nori susipažinti su AA veikla bei visus, kurie kenčia nuo alkoholizmo ligos ir jų artimuosius Spalio 22-ą dieną kviečiame į VDU Didžiąją salę (S.Daukanto g.28, Kaunas).

 

Šventiniame renginyje kalbėsime apie Anoniminių alkoholikų draugijos veiklą, tikslus ir istoriją, dalinsimės asmenine sveikimo patirtimi, jėgomis ir viltimi.

 

Renginys yra atviras visiems, jo pradžia 11 valandą.

 

AA Lietuvoje Kauno regiono Viešųjų ryšių tarnyba

 

Informacija telefonais: 860685191, 865848003, 864047755

xxv_metai_kaune-kvietimas

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content