2021-12-04 d. , šeštadienio popietę KVKVB Šilainių padalinyje linksmai šurmuliavo Šilainių vaikai. Susirinko jie į ankstyvą Kalėdinę šventę.

2021-12-04 d. , gražią šeštadienio popietę KVKVB Šilainių padalinyje linksmai šurmuliavo Šilainių vaikai. Susirinko jie į ankstyvą Kalėdinę šventę. Įvairaus amžiaus, bet visi draugiški ir puikiai nusiteikę. Čia jų laukė teatralizuota pasakų personažų programa, kūrybinės dirbtuvėlės  ir žinoma Kalėdų senelis, jo sveikinimai, pasakojimai ir dovanos. Pasibuvę, pabendravę ir pašokę su seneliu dalyviai patenkinti išsiskirstė pas jų laukiančius tėvelius.

Dėkojame KVKVB Šilainių padalinio darbuotojoms ir savanorėms už pagalbą ir KŠBC projekto partneriui Kauno Muravos bendruomenės centrui už puikią Kalėdinę šventę, finansuotą Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos.

Daugiau šventės nuotraukų rasite: Asociacija Kauno Šilainių bendruomenės centras: Kalėdinė šventė Šilainių vaikams (silainiubendruomenescentras.blogspot.com)

Rima Andriulionienė

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content