2018 m. Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017–2019 metų veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonės „Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ Rokų BC projektas „Lietuvos šimtmečio Kalėdos Rokuose“

Gruodžio 20 d. šv. Antano koplyčioje vyko Rokų bendruomenės centro projekto „Lietuvos šimtmečio Kalėdos Rokuose“ ketvirtasis adventinis vakaras „Dovanojam širdies švieselę“. Į koplytėlę rinkosi vaikučiai, jų tėveliai ir labiausiai laukti parapijos seneliai. Susirinkome pasidžiaugti artėjančių Kalėdų stebuklu, pasidalinti tyrų širdelių šviesa ir šiluma, tiesiog pabūti… Iš anksto vaikučiai, padedami auklėtojų, kepė ir puošė kalėdinius meduoliukus, kuriuos išdalino į koplyčią susirinkusiems seneliams, tėveliams, svečiams. Visi dalyvavome šv. Mišiose, klausėmės vaikučių giesmių. Klebonas Virginijus Gražulevičius priminė mažiesiems advento prasmę, paskatino gerbti ir branginti artimuosius, nepamiršti padėkos. Po šv. Mišių lauke buvo įžiebta neseniai pasodinta bendruomenės eglutė. Ją puošė 100 vaikučių sukurtų ir pagamintų angelėlių. Paskutiniu šventės akordu tapo į dangų griausmingai pakilę fejerverkai.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content