2016 metų Aleksoto seniūnijos veiklos ataskaita

Aleksoto seniūnijos salėje š. m. sausio 20 d. buvo pristatyta Aleksoto seniūnijos 2016 metų veiklos ataskaita, kurioje atsispindėjo atlikti darbai, kokios paslaugos suteiktos, kur buvo šiais metais panaudotos seniūnijos lėšos, kaip keitėsi Aleksoto seniūnijos gyventojų skaičius, kokie renginiai per 2016 metus buvo organizuojami ir kokiuose buvo dalyvauta.

Džiaugiamės, kad 2016 metų Aleksoto seniūnijos veiklos atskaitos metu dalyvavo Kauno miesto tarybos narys Petras Jakštas, Aleksoto klebonas Valius Zubavičius, LR Seimo nario padėjėjas Kęstutis Purlys, Kauno J. Dobkevičiaus progimnazijos direktorė Lina Viršilienė, Kauno Prezidento Valdo Adamkaus gimnazijos direktorės pavaduotoja Rozvita Brazaitienė, Aleksoto bendruomenės pareigūnai Aira Štarevičiūtė ir Darius Joneikis, baigiantys kadenciją Aleksoto seniūnaičiai, Aleksoto bendruomenių pirmininkai, Aleksoto bendruomenės tarybos nariai ir Aleksoto seniūnijos gyventojai.

Pristačius ataskaitą dalyviai buvo pakviesti prie arbatos puodelio pasiklausyti liaudiškos muzikos ansamblio „Svirbė“ atliekamų kūrinių.

Nuoširdus Ačiū visiems aktyviai dalyvavusiems ir 2016 metais Aleksoto seniūnijos veikloje.

 

 

 

 

 

Aleksoto seniūnijos kolektyvas

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content