Kviečiame į Europos dienai skirtą renginį „EUROPOS DIENA. VIENYBĖS SIMFONIJA“

Europos diena.Vienybės simfonija

Gerbiamieji,

Maloniai kviečiame Jus į Europos dienai skirtą renginį „EUROPOS DIENA. VIENYBĖS SIMFONIJA“,  kuris vyks š. m. gegužės 8 d., sekmadienį, 17.00 val. Kauno Rotušės aikštėje.

Renginio metu pasirodys Vytauto Lukočiaus vadovaujamas orkestras „Vilniaus Sinfonietta“ bei žymūs Lietuvos atlikėjai: Linas Adomaitis, Jeronimas Milius, Bjelle ir kiti. Koncertą vainikuos moderni Europos Sąjungos himno versija atliekama kartu su DJ’ėjumi!

Žinomi Lietuvos žmonės dalinsis mintimis apie Europos Sąjungos reikšmę, solidarumą bei ryžtingus veiksmus siekiant Europai grąžinti taiką. Renginio metu taip pat bus įteikti Metų Europiečio (-tės) apdovanojimai 2022. Europos Komisijai 2022-uosius metus paskelbus Europos jaunimo metais, šiemet bus išrinktas ir Metų jaunasis Europietis (-ė).

Gyvename svarbių istorinių įvykių sūkuryje, kuriame kaip niekad svarbu prisiminti Europos Sąjungos pamatines vertybes – vienybę ir solidarumą. Šiandien aišku, kad tik dirbdami kartu, padėdami vieni kitiems bei turėdami bendrą tikslą tapsime stipresni. Pasitikime Europos dieną kartu!

Renginys yra atviras visiems. Lauksime jūsų!

 

Europos Komisija

Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje

Gedimino pr. 16

LT-01103 Vilnius

Lietuva

Tel:  +370 5 2313191

www.europa.eu/lietuva

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content