Kviečiame būti konkurso „Saugus kiemas-2021” informaciniais ambasadoriais.

Skrajute A5

 

Gerbiami Kauno miesto seniūnai, bendruomenės centrų vadovai ir visuomenės aktyvo nariai,

 

Kviečiame būti konkurso „Saugus kiemas-2021” (prieš vagystes iš/nuo automobilių) informaciniais ambasadoriais. Prašome pasidalinti savo tinklapiuose ar su savo visuomenės aktyvu, kuriems yra aktuali problema vagsytės iš/nuo automobilių bei paskatinkite registruoti aktyvius kiemų gyventojus į konkursą. Reikia suburti 10 kaimynų, kurie laiko daugiabučių namų ar nuosavų namų kiemuose automobilius ir yra pastoviai nukenčia nuo vagysčių. Šis konkursas padės suburti automobilių savininkus ir patars kokiomis įvairiomis techninėmis priemonėmis reikia sukurti savo kiemuose saugią aplinką. Reikia suburti kaimynus bendravimui, bendradarbiavimui ir bendrai visų automobilių apsaugai.

Kiemai registruojami iki 2021-06-16 d. 20.00 val. užpildžius virtualų registracijos lapą. Daugiau informacijos apie konkursą nuostatuose ir šioje nuorodoje:https://kaunas.policija.lrv.lt/saugus-kiemas

Kauno apskrityje yra sudaryta konkurso vertinimo komisija, kuri iki 2021-12-16 atrinks 10 pačių saugiausių kiemų ir juos pakslebs nugalėtojais. Kiemai bus paženklinti Saugios aplinkos kieme kokybės ženklu (specialiai parengta iškaba) „Saugus kiemas-2021”. Iš socialinių partnerių Kauno miesto savivaldybės, BTA ir Compensa draudimai, UAB „Inchcape”, UAB „Sherlog” laimėtojai bus paskatinti vertingais prizais (vaizdo stebėjimo kameromis, apšvietimu ir kitomis saugumo priemonėmis).

 

Konkursas vyks nuo 2021-06-16 iki 2021-12-16 d.

 

Taip pat informuojame, kad 2021-06-16 d. nuo 15.00 val. iki 20.00 val. Kauno Žalgirio arenos automobilių aikštelėje vyks renginys konkurso „Saugus kiemas” startas, kuriame bus pristatytos prevencinės priemonės prieš vagystes iš/nuo automobilių (dalyvaus projekto „Saugus kiemas” socialiniai partneriai), kuriame bus kviečiami konkurso dalyviai su automobiliais atvykti į renginį ir pasiimti tam konkursui pagamintus specialius lipdukus „Saugus kiemas”, kurį galėsite užsiklijuoti ant automobilio stiklo iš vidaus, taip pažymėdami automobilį, kuris dalyvauja konkurse „Saugus kiemas” Kiemo ambasadoriai-koordinuojantis konkursą savo kiemui gaus kiemą pažyminčius 9×12 cm. lipdukus „Teritorija stebima. Saugūs ir vieningi kaimynai.” (kuriuos naudos kiemai dalyviai pažymėti savo kiemus, ant laiptinių durų ir/ar vartelių ar kitų vietų.

 

Prašome pasidalinti šia informacija savo puslapiuose, bendruomenės centruose, su visuomenės aktyvu, su savo draugais, pažįstamais, kurie gyvena Kauno apskrityje kam yra tikrai ši problema jų gyvenamosiose vietose.

 

Iš anksto dėkojame už bendradarbiavimą, Gero visiems savaitgalio

 

Su pagarba Darius Joneikis

Kauno miesto bendruomenės pareigūnas

Konkurso „Saugus kiemas” koo

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content