Eglutės įžiebimo šventė

Šiais metais mūsų sidabrinė eglutė atkeliavo iš Bitininkų gatvės , užauginta Ramutės Stalilionienės. Eglutė labai didelė, todėl reikėjo pastangų jai papuošti. Labai dėkojame moterims, gaminusioms žaislus. Tai Aleksoto bendruomenės ir VDU Botanikos sodo draugų klubo moterys: Jūratė Maurušatienė, Aurelija Kudirkienė, Janina Stasiukynienė, Birutė Stanionienė, Virginija Pranckevičienė, Jūratė Mincevičienė, Vida Baronienė, Silvija Andrėnienė, Dalia Vaidelienė ir, žinoma, Aleksoto bendruomenės centro pirmininkė Steputė Račkauskienė.

Už renginio organizavimą dėkojame Aleksoto bendruomenės centro valdybos nariui Zenonui Šalnai. Džiaugiamės visais, kurie nepabijojo prasto oro ir atvyko įžiebti Aleksoto eglutės. Savo apsilankymu pagerbė Kauno miesto vicemerė Rasa Šnapštienė, jai ir buvo suteikta garbė įžiebti Aleksoto eglutę. Vaikai labiausiai laukė Kalėdų senelio, kuris atvyko su keturračiu, nes oro sąlygos neleido keliauti rogėmis.

Kalėdų senelio dovanėlės, karštas kakavos gėrimas ir imbieriniai sausainiai priminė artėjančias šv. Kalėdas.

Ištvermingiausi šventės dalyviai sulaukė ir vėliavų pakėlimo ceremonijos. Ant 10 metrų aukščio stiebų prie Aleksoto seniūnijos buvo pakeltos Europos, Lietuvos, Kauno ir Aleksoto vėliavos ir po Europos, Lietuvos, Kauno ir Aleksoto himnų buvo iššautas šventinis fejerverkas, už kurį labai dėkojame broliams Kęstučiui ir Gintautui Gališanskiams.

Aleksoto seniūnijos informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content