2023-02-20 seniūnaičių sueiga

Kauno miesto Socialinių paslaugų centro Socialinių paslaugų bendruomenei skyriaus socialinio darbo organizatorė Rasa Vaičiūnienė, pateikė pristatymą kokias teikia paslaugas, vykdo funkcijas Socialinių paslaugų bendruomenei skyrius. Tai butų socialines priežiūros paslaugos, socialinės globos paslaugos, prašymų priėmimas, poreikių nustatymas paramai gauti, buities sąlygų tikrinimas, pagalba namuose ir kt. paslaugos kurias gali gauti Kauno mieste faktiškai gyvenantys (deklaruoti) asmenys: vaikai su negalia, suaugę asmenys su negalia ir senyvo amžiaus asmenys.

Dainavos seniūnė Violeta Baltutienė, vadovaudamasi Vietos savivaldos įstatymo 32 str. 3 ir 6 punktais bei 35 straipsnio 1 dalimi, pristatė Dainavos seniūnijos seniūnaičių ir išplėstinės seniūnaičių sueigos dalyviams Kauno miesto savivaldybes filialo Dainavos seniūnijos 2022 metų veiklos plano įgyvendinimo ataskaitą ir Dainavos seniūnijos 2023 metų veiklos plano projektą. Apžvelgė 2022 metų seniūnijos veiklos programai vykdyti skirtų asignavimų panaudojimą ir supažindino su 2023 metų veiklos plano projektu (pridedama). Sueigos dalyviai pastabų ar pasiūlymų Kauno miesto savivaldybes filialo Dainavos seniūnijos 2022 metų veiklos plano įgyvendinimo ataskaitai ir 2023 metų veiklos plano projektui, nepateikė t. y. pritarė be pastabų.

Išplėstinės seniūnaičių sueigos pirmininkas Vladas Kaftaniukas sueigos dalyviams pristatė praėjusių kalendorinių  metų seniūnaičių ir išplėstinės seniūnaičių sueigos veiklos ataskaitą bei veiklos kryptis 2023 kalendoriniams metams. Informavo, kad per 2022 m. buvo surengtas ne vienas išplėstinės seniūnaičių sueigos posėdis,  tame tarpe posėdžiai, kuomet jis buvo išrinktas ir išplėstinės seniūnaičių sueigos į Savivaldybes projektų atrankos ir vertinimo komisiją, vertinusią bendruomeninius projektus, taip pat deleguoti 4 seniūnaičiai  Kauno Dainavos seniūnijos seniūno konkursą, būti komisijos nariais, buvo teikta pagalba policijai dėl neeksploatuojamų transporto priemonių, nuolatos  komunikuojama su administratoriais, bendrijų pirmininkais dėl teritorijų tvarkymo. Seniūnaičių iniciatyva buvo įrengti informaciniai skydai kur galima vežti stambiagabaritines atliekas. Taip pat išplėstinės seniūnaičių sueigos pirmininkas pasisakė, kad toliau dirbs Vietos savivaldos įstatymo numatyta kryptimi.

DAINAVOS SENIŪNIJOS 2022 METŲ VEIKLOS ATASKAITA IR VEIKLOS PLANO PROJEKTAS 2023 METAMS

Dainavos seniūnijos informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content