Kvietimas teikti paraiškas gauti finansavimą pagal Kauno miesto konkurencingumo ir patrauklumo didinimo programos 4.4 papunktyje nurodytus tikslus

Atsižvelgiant į pakeistą Kauno miesto konkurencingumo ir patrauklumo didinimo programą, patvirtintą 2017 m. liepos 11 d. Kauno miesto savivaldybės tarybos sprendimu Nr. T-434 „Dėl Kauno miesto savivaldybės tarybos 2010 m. liepos 23 d. sprendimo Nr. T-454 „Dėl Kauno miesto konkurencingumo ir patrauklumo didinimo programos patvirtinimo“ pakeitimo“, kviečiame teikti paraiškas gauti finansavimą pagal Kauno miesto konkurencingumo ir patrauklumo didinimo programos 4.4 papunktyje nurodytus tikslus:

„4.4. dalinis veiklos programų, prisidedančių prie miesto verslo aplinkos įvaizdžio gerinimo, skatinimo ir tiesioginių jungčių tarp Kauno miesto ir verslo plėtrai svarbių krypčių užtikrinimo, pasiekiamumo užtikrinimo ir kitų savarankiškųjų savivaldybių funkcijų įgyvendinimo, finansavimas atsižvelgiant į tais metais Savivaldybės biudžete patvirtintą asignavimų sumą Programai finansuoti.“

Programoje gali dalyvauti susisiekimo ir transporto sektoriaus įmonės, ne mažiau kaip 3 metus aktyviai veikiančios Lietuvoje ir (ar) užtikrinančios susisiekimą su Kauno miestu.

Paraiškos bus vertinamos pagal šiuos kriterijus:

  1. projekto veiklų atitikimas programos tikslams ir uždaviniams;
  2. projekto veiklų įgyvendinimo nuoseklumas ir pagrįstumas;
  3. veiklų tęstinumo ir ilgalaikio poveikio Kauno miesto konkurencingumui didinti pagrindimas;
  4. naujų tiesioginio susisiekimo jungčių tarp Kauno miesto ir verslo plėtrai svarbių krypčių, išlaikytų ne mažiau kaip 6 mėnesius ir organizuojamų ne mažiau kaip vieną kartą per dieną, šešias dienas per savaitę iš Kauno ir į Kauną, užtikrinimo skaičius;
  5. per projekto įgyvendinimo laikotarpį (skaičiuojamas vienų metų laikotarpis) siūlomas naujų tiesioginio susisiekimo su tikslinėmis verslo plėtrai svarbiomis kryptimis iš Kauno ir į Kauną vidutinis skaičius per savaitę;
  6. per projekto įgyvendinimo laikotarpį (skaičiuojamas vienų metų laikotarpis) siūlomas naujų tiesioginio susisiekimo su tikslinėmis verslo plėtrai svarbiomis kryptimis vidutinis keleivių vietų skaičius per mėnesį;
  7. per projekto įgyvendinimo laikotarpį (skaičiuojamas vienų metų laikotarpis) siūlomas susisiekimo per regiono transporto centrą jungčių skaičius;
  8. per projekto įgyvendinimo laikotarpį (skaičiuojamas vienų metų laikotarpis) aptarnautų (siūlomomis naujomis tiesioginio susisiekimo tarp Kauno miesto ir verslo plėtrai svarbiomis kryptimis) klientų skaičius.

Paraiškos gauti finansavimą pagal Kauno miesto konkurencingumo ir patrauklumo didinimo programos 4.4 papunktyje nurodytus tikslus turi būti tinkamai pateiktos iki 2017 m. rugpjūčio 25 dienos.

Atkreiptinas dėmesys, kad pirmiau minėtos paraiškos pildomos lietuvių kalba. Viena įstaiga ar įmonė gali pateikti tik vieną paraišką.

Užpildyta paraiška su pridedamais dokumentais pateikiama užklijuotame voke (paraiška turi būti pateikta 4 egzemplioriais (1 originalas ir 3 kopijos). Ant voko turi būti užrašytas programos pavadinimas „Kauno miesto konkurencingumo ir patrauklumo didinimo programa“, pareiškėjo pavadinimas, adresas, telefono numeris.

Voką su paraiška pareiškėjas siunčia paštu Kauno miesto savivaldybės administracijos Plėtros programų ir investicijų skyriui, Laisvės al. 96, Kaunas (arba pateikia tiesiogiai Interesantų aptarnavimo poskyriui, 6 langelis, darbo laikas I – IV ( 8.00 – 17.00 val.); V ( 8.00 – 15.45 val.).

PRIDEDAMA:

KAUNO MIESTO KONKURENCINGUMO IR PATRAUKLUMO DIDINIMO PROGRAMA

PROGRAMME OF DEVELOPMENT OF COMPETITIVENESS AND ATTRACTIVENESS OF KAUNAS CITY

Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus 2017 m. rugpjūčio 8 d. įsakymas Nr.A-2942 „Dėl paraiškos gauti finansavimą pagal Kauno miesto konkurencingumo ir patrauklumo didinimo programos 4.4 papunktyje nurodytus tikslus formos patvirtinimo”

Paraiškos_forma

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content