Tarptautinė matematikos ir anglų k. olimpiada KINGS 2-12 kl. mokiniams kviečia prisijungti!

Pranešame, jog registracija (www.kings.lt) į rudens semestro olimpiadas jau prasidėjo ir KINGS kviečia visus mokinius į NEMOKAMĄ kvalifikacinį olimpiados etapą, kuris vyks spalio 8-26 dienomis internetu!

Olimpiados kvalifikaciniame etape skatiname dalyvauti visus 2-12 klasių mokinius, nepriklausomai nuo jų akademinių gebėjimų, kadangi užduotys yra pritaikytos įvairių gebėjimų mokiniams. Nemokamo kvalifikacinio etapo užduotys yra skirtos bazinių žinių patikrinimui. Mokiniai savo internetinėse paskyrose jau gali spręsti parengiamuosius testus ir ruoštis olimpiados atrankiniam turui. Tuo tarpu www.kings.lt puslapyje užsiregistravę mokytojai galės ir toliau sekti mokinių pažangą, kartu su klase interaktyviai spręsti KINGS užduotis.

Todėl, prašome informacija apie vyksiantį konkursą pasidalinti matematikos bei anglų kalbos mokytojais, mokiniais ir jų tėveliais (mokyklos tinklalapis, e-dienynas, el. paštas).

Daugiau informacijos apie olimpiadą galite rasti čia: https://kings.lt/page/olimpiada, o į visus kilusius klausimus, Jums mielai atsakys olimpiados organizatoriai: tel. nr. +37060253178 ; el. paštu [email protected]

Tarptautinė matematikos ir anglų k. olimpiada KINGS 2-12 kl. mokiniams kviečia prisijungti!

Kingsiečiai – tai Kings olimpiados dalyviai, siekiantys įrodyti savo žinias bei išbandyti jėgas neįprastoje akademinėje aplinkoje, sprendžiant kūrybingas ir naujas užduotis! Ar ir Tu nori būti vienas iš jų? Jei taip, kviečiame Tave dalyvauti NEMOKAMAME kvalifikaciniame Kings olimpiados etape internetu jau spalio 8-26 dienomis!

Nedvejok! Užsuk! Sužinok!

Apsilankyk svetainėje www.kings.lt, užsiregistruok ir dalyvauk!

Šių metų prizinio fondo vertė – net 15 000 Eur! Finalistų laukia išmanūs prizai:

           I-oji vieta: Planšetinis kompiuteris (x20);

           II-oji vieta: Išmanusis laikrodis (x20);

          III-oji vieta: Išmanioji apyrankė (x20);

SVARBU! 1 sėkmingiausias kvalifikacinio turo dalyvis laimės droną, o sėkmingiausias finalistas – riedį!

       Gerbiami Mokytojai,

Šį rudens semestrą Tarptautinė matematikos ir anglų kalbos olimpiada KINGS kviečia Jus ir Jūsų mokinius į NEMOKAMĄ INTERNETINĮ kvalifikacinį olimpiados etapą!

Apsilankę internetiniame puslapyje www.kings.lt ir susikūrę asmeninę Mokytojo paskyrą, turėsite galimybę registruoti mokinius bei dalyvauti spalio 8-26 dienomis internetu vykstančiame kvalifikaciniame KINGS olimpiados etape visiškai nemokamai!

KINGS puoselėdami ir vertindami aktualiausias švietimo naujienas bei idėjas, supranta Mokytojo profesijos sudėtingumą, atsakomybės naštą bei palaiko Lietuvos šimtmečio idėją – „Mokytojas – prestižinė profesija iki 2025 metų“, todėl KINGS olimpiadų organizatoriai yra paruošę semestro naujovių bei prizų ne tik mokiniams, bet ir mokytojams! Daugiau informacijos www.kings.lt Mokytojo paskyroje.

Esame su Jumis ir dėl Jūsų, tad kilus klausimams visada kreipkitės el. paštu – [email protected] arba tel. nr. +370 60253178

 Šilčiausi linkėjimai,

KINGS komanda

Pagarbiai

Urtė Jakubėnaitė
KINGS Lietuva olimpiadų organizatorė

mob. tel. nr. +37063057167

www.kings.lt

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content