2016 m. vasario 18 d. Gričiupio seniūnijos gyventojai Apolonijai Jonaitienei sukako 100 metų

Ta proga Apoloniją Jonaitienę sveikino  Gričiupio seniūnijos seniūnė Jolanta Žakevičienė ir palinkėjo sveikatos, artimųjų dėmesio ir globos. Taip pat seniūnė perdavė Kauno miesto mero Visvaldo Matijošaičio sveikinimus. Jubiliejaus proga  senolę sveikino  K. Starkevičius kartu su padėjėja Eva Dalinkevičiene.

Apie senolę

Apolonija Jonaitienė gimė 1916 m. vasario 18 d.,  Babtuose, baigusi  mokykloje 4 skyrius dirbo laukininkystėje. Ji buvo vienturtė duktė. Kartu su vyru susilaukė dviejų dukterų ir sūnaus.  Šiuo metu senolė jau turi 8 anūkus, 17 proanūkių ir  4 proproanūkius.

Įdomu tai, kad pirmąją pensiją A. Jonaitienė gavo dar rubliais.

IMG_0614IMG_0612IMG_0617

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content