T. Metelionis paskirtas nuolatiniu Kauno miesto savivaldybės administracijos vadovu

Praėjusį mėnesį Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus postą laikinai perėmęs Tadas Metelionis antradienį paskirtas nuolatiniu įstaigos vadovu. Mero Visvaldo Matijošaičio teiktai kandidatūrai slaptu balsavimu pritarė posėdžiavusi miesto taryba.

„Esame tarp dviejų Europos Sąjungos struktūrinių fondų finansavimo laikotarpių. Šiemet turime sėkmingai užbaigti didžiuosius projektus – vandens sporto centrą ir mokslo populiarinimo centrą – muziejų „Mokslo sala“, Sporto halę bei Dariaus ir Girėno stadioną. Labai svarbu gerai pasiruošti ir surasti šiems objektams tinkamus valdytojus, kad būtų užtikrintas tinkamas turinys ir veikla. Be lankytojų tai tebūtų tik stiklas ir betono sienos.

Taip pat svarbu pasiruošti 2021–2027 metų Europos Sąjungos paramos periodui. Tai yra paskutinis periodas, kai miestai gaus pinigus infrastruktūrai gerinti. Dėl to reikia atsakingai paruošti projektų planą, kad už šias lėšas sukurtume maksimalią naudą mūsų gyventojams. Kauniečių matomi ir palankiai vertinami pokyčiai mieste yra nulemti kokybiško, iš anksto atlikto pasirengimo, todėl planavimas ir strategija į ateitį turi išlikti mūsų pagrindu“, – įsitikinęs T. Metelionis.

Naujai paskirtas administracijos vadovas nuo 2019 metų pavasario ėjo direktoriaus pavaduotojo pareigas. Iki tol jis Kauno miesto savivaldybėje vadovavo Plėtros programų ir investicijų skyriui.

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content