Naujas žiemos skanėstas Kaune – ledai „Kaunastic“

Kas žiemą gali priminti šiltas vasaros akimirkas geriau nei burnoje tirpstantys ledai! Taip, išgirdote teisingai. Kaunas kviečia nelaukti, kol dienos ims ilgėti ir saulėtais skoniais mėgautis jau dabar. „Beatos ledainė“ kartu su Kauno turizmo plėtros agentūra „Kaunas IN“ pristato naujus kaunastiško šelmiškumo nestokojančius ledus.

Kaunas kupinas kaunastiškų potyrių: įkvepiančių veiklų, nepakartojamų kultūrinių patirčių, drąsių gatvės meno kūrinių, optimistiško kauniečių požiūrio į gyvenimą bei kitų netikėtų atradimų. Visą tai – fantastika, tik dar geriau. Būtent šiai Kauno pusei pašlovinti yra sukurti naujieji ledai „Kaunastic“, tiršti skonio ir pasitenkinimo, pasakoja idėjos sumanytoja Beata Nicholson.

„Saldžios grietinėlės ledai, sluoksniuoti su naminiu šokoladiniu riešutų kremu bei lengvai sūdyta karamele, priberti skrudintų lazdynų riešutų bei nustebinantys pieniškų karamelinių saldainių gabaliukais. Patiks ir smetoniškai poniai, įtiks ir Kauno žvėriui“, intriguoja ledų receptą šlifavusi ir poskonius tarpusavyje derinusi B. Nicholson.

Pasinerti į skonio karuselę bei pajusti užplūstančią kaunastiką jau galima apsilankius visuose „Jurgis ir Drakonas“ restoranuose Kaune ir Vilniuje. Juos ras ir visi užsukusieji į picų mylėtojų pamėgtą „Brooklyn Brothers“ Vilniuje, Eigulių g. 2.

Naujieji ledai „Kaunastic“ – ne vienintelis maloniai stebinantis gastro atradimas kauniečiams bei miesto svečiams. Kauno senamiestyje veikiančiame restorane „Jurgis ir Drakonas“ taip pat galima paragauti ir aikčioti priverčiančių morkų bei sūdytų saulėgrąžų ledų. O Kauno Europos kultūros sostinės 2022 atidarymo proga „Brooklyn Brothers“ ir jau minėtasis „Jurgis ir Drakonas“ savo lankytojams pasiūlė „Kauno Žvėries“ picą. Sakoma, jog šį aštrumo ir karščio nestokojantį patiekalą kartu su virtuvės meistrais sukūrė pats Mitinis Kauno Žvėris.

Dar kone 100 kaunastiškų skonio kelionių po Kauną smagurių laukia atsivertus nemokamą „Skonio gidą“. Nuo klasikinių Kauno ikonų iki pasaulinės virtuvės interpretacijų, nuo kvapnios kavos puodelio iki vakarienės ypatingai dienai – Kaune savo mėgstamą delikatesą atras kiekvienas.

VšĮ „Kaunas IN“ informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content