Po pasirodymo Kalėdų eglutės įžiebimo koncerte Egidijus Dragūnas sugrįžo į Kauną su dovanomis

Šeštadienio vakarą Rotušės aikštėje viešėjęs Egidijus Dragūnas užsiminė netrukus vėl apsilankysiantis Kaune. Tądien jis kartu su kitais atlikėjais pasirodė šventiniame Kalėdų eglutės įžiebimo renginyje, kurį gyvai stebėjo keli šimtai negalios paliestų vaikų, o tiesioginę transliaciją TV eteryje ir internete pamatė iš viso per pusę milijono žiūrovų. Išpildydamas duotą pažadą, trečiadienio popietę Selas susitiko su miesto globos įstaigose bei globėjų šeimose augančiais vaikais ir jiems padovanojo bilietus į artėjantį šou „Žalgirio“ arenoje.

„Noriu pakviesti jus į savo koncertą. Būkit geros nuotaikos, pasipuoškit ir linkiu visiems gerai atšvęsti. Labai lauksiu“, – nedaugžodžiaudamas susirinkusiems vaikams kvietimą perdavė ir gerų artėjančių švenčių linkėjo E. Dragūnas.

Mažiesiems gerbėjams jis išdalijo šimtą bilietų į gruodžio 25 d. vyksiantį didįjį metų koncertą „Žalgirio“ arenoje. Mainais svečias sulaukė ne tik džiugaus pasveikinimo, prašymų įsiamžinti fotografijose, bet ir simbolinės padėkos. Vaikai įteikė savo pačių keptų skanėstų bei rankų darbo suvenyrus. Svečiui taip pat įteiktas simbolinis gerumo kristalas „Vaikai yra vaikai“.

Selo apsilankymai vaikų globos įstaigose jau tapę savotiška tradicija. Dar prieš ketverius metus svečiuose jo sulaukė naujai įrengtuose butuose įsikūrę Kauno vaikų globos namų auklėtiniai. Šiandien kelios dešimtys jų pasitiko atlikėją Vaiko gerovės centre „Pastogė“ drauge su šioje įstaigoje bei globėjų šeimose augančiais mažaisiais kauniečiais.

„Prisimenu, kai kažkada pradėjome važinėti po tokias vietas visoje Lietuvoje, daug kur dvelkė giliu sovietmečiu. Dabar viskas atrodo kur kas geriau. Nors tai ir ne tikri namai, bet čia jauku“, – užsukęs į porą vaikų kambarių kalbėjo Selas.

Drauge su juo „Pastogėje“ lankęsis Kauno meras Visvaldas Matijošaitis vaikams perdavė kelias dėžes saldumynų ir vaisių: „Kokios Kalėdos be mandarinų – jais turi kvepėti visas švenčių laukimas.“

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content