Priminimas asmenims, turintiems teisę į socialinio būsto nuomą

Primename, kad asmenys ir šeimos, įrašyti į Asmenų ir šeimų, turinčių teisę į socialinio būsto nuomą, sąrašą, kasmet privalo Gyventojų turto deklaravimo įstatyme numatyta tvarka deklaruoti turtą (įskaitant gautas pajamas).

Atkreipiame dėmesį, kad pagal Įstatymo 16 straipsnio 4 dalies 9 punktą asmenys ir šeimos pasibaigus kalendoriniams metams, iki kitų metų gegužės 1 d., arba dėl svarbių priežasčių (Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbto karantino) iki kitų metų birželio 1 d., nepateikę Gyventojų turto deklaravimo įstatyme nustatyta tvarka turto (įskaitant gautas pajamas) deklaracijos iš Asmenų ir šeimų, turinčių teisę į socialinio būsto nuomą, sąrašo išbraukiami.

Informuojame, kad dėl Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbto karantino, visos Valstybinės mokesčių inspekcijos prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos (toliau – VMI) paslaugos yra teikiamos ir konsultacijos vyksta tik nuotoliniu būdu. VMI elektroninio deklaravimo sistema (EDS) suteikia galimybę metinę gyventojo (šeimos) turto deklaraciją (forma FR0001) pateikti elektroniniu būdu. Jeigu neturite galimybės metinę gyventojo (šeimos) turto deklaraciją pateikti elektroniniu būdu, prašome užpildytą popierinę deklaracijos formą atsiųsti paštu VMI Deklaracijų tvarkymo skyriui, adresu: Neravų g. 8, 66257 Druskininkai. Konsultacijas mokesčių klausimais gyventojai gali gauti paskambinę tel. 1882 ar Kauno VMI aptarnavimo skyriui tel. (8~37) 466 890, 465672, 405299 ar pateikę paklausimą elektroniniu būdu per Mano VMI, naudojantis paslauga Paklausimų teikimas.

 

Socialinės paramos skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content