„Įdomiosios pamokos“ atvyksta į Kauną: Vidas Bareikis su vaikais susitiks Rotušės aikštėje

Karantino metu prasidėjęs „Įdomiųjų pamokų“ formatas vasarą ne tik toliau skatina vaikus domėtis pasaulio įdomybes, bet ir pradeda kelionę per Lietuvą. Prieš savaitę nudžiuginę Molėtų gyventojus ir svečius šį kartą laidos komanda susitiks su Kauno gyventojais miesto Rotušės aikštėje.

Tiesioginę „Įdomiųjų atostogų“ transliaciją galės stebėti visi norintys. Drauge su laidos vedėjais Vidu Bareikiu ir Ignu Krupavičiumi galėsi žaisti žiūrovų itin mėgstamą „Prototo“ viktoriną. Pamoką apie gatvės šokių istoriją bei subtilybes ves studijos RED įkūrėja Rugilė Dailidaitė.

„Pavasarį praleidę drauge, bet per atstumą, vasarą kviečiame susitikti gyvai. Sieksime į miestų aikštes atvežti fantastišką šventinę nuotaiką. Vaikai galės aktyviai įsitraukti į laidos filmavimą, žaisti žaidimus, jų lauks muzikinės staigmenos, prizai, siurprizai. Neįtikėtina atmosfera Molėtuose jau įrodė, kad gyvų susitikimų laukiame ne tik mes, bet ir vaikai“, – teigė projekto prodiuseris Laurynas Šeškus.

„Įdomiosios atostogos“ susitikimo su laidos žiūrovais laukia liepos 10 d. (penktadienį) 13 val. tiesioginėje transliacijoje iš Kauno rotušės aikštės.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content