„TransUnion“ plečia savo padalinį Kaune

Vienas patraukliausių Kauno darbdavių – pasaulinė analitikos ir duomenų įmonė „TransUnion“ – plečia savo veiklą. Augant inovatyvių technologinių sprendimų ir kokybiškų informacijos paslaugų poreikiui, Kaune planuojama didinti esamą „TransUnion“ komandą. Per ateinančius trejus metus padalinys Kaune aktyviai didins jau esamus pajėgumus analitikos, IT, projektų valdymo, finansų ir klientų aptarnavimo departamentuose.

Pasak „TransUnion“ padalinio Kaune vadovo Jono Lukošiaus, Kaunas jau puikiai įrodė savo potencialą kaip IT kompetencijų centras Lietuvoje, siūlantis puikią infrastruktūrą bei išsilavinusį ir ambicingą talentą.

„Kvalifikuoti IT specialistai bei mieste esančios akademinės institucijos, tokios kaip KTU ar Kauno kolegija buvo kertiniai aspektai svarstant potencialią padalinio plėtrą. Mūsų manymu, Kaunas yra Lietuvos technologijų centras, kuriame galime rasti mums reikiamų motyvuotų specialistų. Miestas taip pat suteikia visus dar neperpildytos rinkos privalumus bei turi daugybę neišnaudoto potencialo. TransUnion Kaune mato itin daug galimybių samdant geriausius IT, analitikos, finansų ar kitų profilių darbuotojus.“, – teigia Jonas Lukošius.

Generaliniam „Investuok Lietuvoje“ direktoriui Mantui Katinui „TransUnion“ plėtra Kaune yra puikus pavyzdys, kaip regioniniai centrai Lietuvoje geba atrasti savo pranašumus bei patenkinti išskirtinius, nišinių investuotojų poreikius ieškant geriausio talento.

„Nuo pat įsikūrimo Kaune, „TransUnion“ užtikrintai augino savo komandą ir tobulino kompetencijas. Visada smagu matyti, kaip greitai įmonės Lietuvoje viršija savo pradinius verslo tikslus ir įvertina vietos talento stiprybes ir sugebėjimus. Džiaugiamės, kad „TransUnion“ atranda galimybių plėsti veiklą Kaune ir reikšmingai prisideda prie miesto informacinių ir ryšio technologijų ekosistemos formavimo“, – tvirtina Mantas Katinas.

„TransUnion“ turi gan ambicingų planų Kaune – ne tik aktyviai prisidėti prie vietos IRT ekosistemos tobulinimo, bet ir siekti tikslo tapti kompanijos skaitmeninių operacijų kompetencijų centru.

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content