Dar gražesniam miestui: Kaunas toliau prisidės tvarkant aptriušusius pastatų fasadus

Prieš šešerius metus Kaune startavusi unikali paveldotvarkos programa tapo įkvepiančiu pavyzdžiu kitiems šalies miestams. Šios iniciatyvos dėka jau daugiau kaip 100 miesto pastatų kardinaliai pakeitė savo nykų eksterjerą. Šiemet pastatų šeimininkai vėl galės sulaukti Kauno miesto paramos pilkiems namų fasadams atnaujinti. 

Kauniečiai, besidomintys paveldotvarkos programa, kviečiami į nemokamą konsultaciją, kurioje bus pristatyta visa aktuali informacija bei pagrindiniai principai, atsakyti dažniausiai kylantys klausimai. Renginys vyks sausio 15 d., nuo 15 val. Kauno miesto savivaldybės Didžiojoje salėje.

Išsamesnė informacija teikiama telefonu (8-37 42 42 05) arba el. paštu [email protected]. Prašymo formas, privalomų pateikti dokumentų sąrašą ir kitą aktualią informaciją galima rasti: http://bit.ly/KaunoFasadai2020.

Jau šešerius metus vykdoma paveldotvarkos programa sulaukė palankių vertinimų ne tik iš pačių kauniečių, bet ir kitų šalies miestų. Be to, praėjusiais Valstybinė kultūros paveldo komisija skyrė padėką Kauno miesto savivaldybei už ženklų finansinį indėlį į vietos kultūros paveldo apsaugą bei minėtos paveldotvarkos programos įgyvendinimą.

Visą straipsnį rasite:

https://www.kaunas.lt/2020/01/naujienos/dar-grazesniam-miestui-kaunas-toliau-prisides-tvarkant-aptriususius-pastatu-fasadus/

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content