Prie „Megos“ – eismo pokyčiai

Nuo ateinančio pirmadienio prasideda „Megos“ viaduko nuovažų rekonstrukcijos darbai. Mažiau nei mėnesį nuvažiavimai vedantys į Šilainius bei link Vilniaus bus tvirtinami, klojamos naujos dangos, o vairuotojai turės rinktis alternatyvius kelionės maršrutus.

Pasak Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjo Martyno Matusevičiaus, laikinai uždarius nuovažas ties „Megos“ viaduku, važiuoti link Vilniaus bus galima ties Šilainių turgaviete, Kuršių gatvėje.

„Nuovažų remonto metu Jotvingių gatvės atkarpoje tarp Kuršių ir Rasytės gatvių bus draudžiamas automobilių stovėjimas, šiuo metu statyti automobilį šioje vietoje galima tik ribotą laiką. Tai turėtų padidinti gatvės pralaidumą“, – teigė M. Matusevičius.

Dėl vykdomų darbų nuo spalio 14 dienos 21-ojo Kauno pilis–Saliai–Šiaurinio aplinkkelio tiltas maršruto autobusai važiuos iki  stotelės „Šiaurinio aplinkkelio tiltas“. Iki stotelės „Panerys“ autobusai važiuos įprasta trasa. Daugiau informacijos  http://www.stops.lt/kaunas/

Atkarpoje ties prekybos centru „Mega“ kelias bus praplatintas įrengiant papildomas keturias eismo juostas – po dvi Vilniaus ir Klaipėdos kryptimis.

„Iš esmės miesto transportas bus atskirtas nuo tranzitinio. Tai bus didžiausias pasiekimas, kurio dėka greitkelyje ne tik padidės leistinas greitis, bet tuo pačiu jis taps daug saugesnis“, – teigė Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Paulius Keras.

Dvi eismo juostos bus skirtos tiems, kurie norės važiuoti į Vytėnus ir Šilainius. Kiek vėliau bus sutvarkytas Sargėnų viadukas, kad atvykstantiems nuo Marijampolės būtų galima važiuoti dvejomis eismo juostomis, o ne viena, kaip yra šiuo metu.

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content