Kauno meras pasirinko patarėją ryšiams su visuomene

Šią savaitę Kauno miesto mero Visvaldo Matijošaičio patarėjo ryšiams su visuomene pareigas pradeda eiti Tomas Jarusevičius. Jis pakeitė beveik penkerius metus V. Matijošaičio patarėju dirbusį ir praėjusią savaitę iš pareigų pasitraukusį Tomą Grigalevičių.

„Manau, kad šiuos du žmones sieja ne tik vienodi vardai, bet ir jų turimos kompetencijos. Tomas Jarusevičius – nebe naujokas savivaldybėje. Komandoje jis dirba kelerius metus, jau susipažinęs su aktualiausiais šių dienų klausimais. Veiklos čia tikrai netrūksta, todėl gerai, kad pokyčiai įvyko greitai ir galime tęsti darbus toliau. Esu dėkingas ligšioliniam patarėjui už jo nuveiktus darbus ir linkiu sėkmės tolesnėje karjeroje“, – sakė V. Matijošaitis.

Paskutinius 4 metus T. Jarusevičius dirbo Kauno miesto savivaldybės administracijos Ryšių su visuomene skyriuje.

„Vertinu mero pasitikėjimą ir esu nusiteikęs jį pateisinti. Laukia naujos atsakomybės bei ambicingi iššūkiai. Mano pirmtakas Kauno miesto komunikacijos lygį kilstelėjo į solidžias aukštumas, tuo suteikdamas daug vertingų pamokų bei patirties. Jos tikrai pravers tolesniame darbe. Jaučiuosi užtikrintai, nes dirbsiu išvien su kūrybiška, patyrusia ir savo darbui atsidavusia komanda, kurios dalimi ir pats esu jau ketverius metus“, – kalbėjo T. Jarusevičius.

Vilniaus universitete žurnalistikos studijas baigęs T. Jarusevičius įgijo komunikacijos ir informacijos bakalauro laipsnį. 15 metų įvairiose žiniasklaidos priemonėse dirbęs kaunietis dar paauglystėje karjerą pradėjo nuo „Pūko“ radijo ir televizijos, toliau tęsė dienraštyje „Kauno diena“ ir TV3 televizijos žiniose, rengė laidas bei reportažus įvairioms šalies radijo stotims.

Už profesinius pasiekimus žurnalistikoje jis pelnęs Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno apskrities skyriaus valdybos įsteigtus „Gintarinio parkerio“ ir „Žurnalistikos riterio“ apdovanojimus.

36 metų kaunietis su žmona Jurga augina tris mažamečius vaikus: „Pats gimiau ir augau Kaune, todėl branginu savo miestą. Tikiu, kad naujas karjeros etapas prisidės prie to, kad ir mano sūnūs, augantys kauniečiai, taip pat mylėtų Kauną bei vis labiau juo didžiuotųsi.“

Kauno mero patarėjų komandoje dirba įmonių valdymo ir jaunimo sritis kuruojanti Živilė Širvienė, neseniai patarėjos pareigas sporto vystymo bei sveikos gyvensenos klausimais pradėjusi eiti Rūta Meilutytė, energetikos klausimus kuruojantis Tomas Garasimavičius ir už kultūros, paveldo, turizmo, e. savivaldos, tarptautinio bendradarbiavimo bei sporto sritis atsakingas Simonas Kairys.

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content