Kauno savivaldybėje – galimybė balsuoti iš anksto

Kauno miesto savivaldybėje nuo pat trečiadienio ryto durys bus atvertos rinkėjams, kurie dalyvaus išankstiniame balsavime renkant savivaldybių tarybas ir merus.

Rinkėjai, kurie dėl įvairių priežasčių rinkimų dieną negali atvykti ir balsuoti rinkimų apylinkėje, turi galimybę balsuoti iš anksto. Balsuoti iš anksto galima visų savivaldybių pastatuose paskirtomis dienomis ir valandomis. Balsuojant iš anksto, būtina turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą.

Žmonėms, turintiems judėjimo negalią, balsavimo metu bus sudarytos visos sąlygos patekti į savivaldybės patalpas ir atiduoti balsą. Savivaldybių tarybų rinkimuose balsavimas iš anksto vyks visų savivaldybių pastatuose vasario 27–28 d. nuo 8 iki 20 val. (pakartotinio balsavimo metu-  kovo 13–14 d. nuo 8 iki 20 val.). 2019 metais vyks treji rinkimai: savivaldybių tarybų, prezidento ir Europos Parlamento.

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content