Eismo saugumo komisijos posėdžio darbotvarkė

KAUNO MIESTO SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJA

EISMO SAUGUMO KOMISIJOS POSĖDŽIO

DARBOTVARKĖ

2019-01-28

  1. Dėl darbotvarkės patvirtinimo.
  2. Dėl Sveikatos skyriaus prašymo spręsti problemą dėl važiuojančio transporto keliamo triukšmo viršijančio Lietuvos higienos normoje HN 33:2011 nurodytus ribinius dydžius,  adresu Tvirtovės al. 64.
  3. Dėl Kauno J.ir P. Vileišių mokyklos Mokinių Tėvų Tarybos prašymo įrengti mokinių įlaipinimo ir išlaipinimo vietą prie Kauno J.ir P. Vileišių mokyklos.
  4. Asociacijos „Čia tavo namai“ pirmininko prašymas įrengti greičio mažinimo kalnelius Girios g.
  5. Dėl UAB Lords LB Baltic Fund III prašymo leisti įrengti papildomus kelio ženklus Nr. 303 „Motorinių transporto priemonių eismas draudžiamas“ ties prekybos centru.
  6. Dėl Josvainių gatvės gyventojų prašymo Josvainių gatvės atkarpoje tarp Vėjo ir Naujakurių g. įrengti kelio ženklus: Nr. 329 „Ribotas greitis“ ribojant greitį iki 40 km/h ir Nr. 325 „Lenkti draudžiama“.
  7. Dėl Ramybės g. gyventojų prašymo pašalinti kelio ženklus Nr. 333 „Stovėti draudžiama“ Ramybės gatvėje.
  8. Dėl pakartotinio Apaščios gyventojų prašymo įrengti greitį mažinančius kalnelius Apasčios gatvėje ties Apaščios g. namais r. 25 ir 26.
  9. Dėl saugaus eismo priemonių įrengimo rekonstruojamose gatvėse (Šeštokų g., Alyvų g., Radvilėnų pl., J. Čapliko g., K. Sprangausko g., Vyčio Kryžiaus g., Vilties g., J. Pabrėžos g.).
  10. Dėl prašymo įrengti pakylą neįgaliesiems stotelėse Bivylių gatvėje rekonstruojant gatvę.
  11. Dėl šviesoforo įrengimo Veiverių-Technikumo gatvių sankryžoje.
  12. Dėl neatitinkančių reikalavimų pėsčiųjų perėjų panaikinimo. Ties Eitkūnų g. 11, per įvažiavimą į automobilių stovėjimo aikštelę ir dvi perėjas ties Tolminkiemio g. 8.
  13. Dėl P rezervuota stovėjimo vietų suderinimo ties Vilniaus g. 18A.
  14. Dėl pakartotinio gyventojų prašymo įrengti kelio ženklą Nr. 333 „Stovėti draudžiama“ su papildoma lentele Nr. 828 „Galiojimo laikas darbo dienomis“ S. Raštikio g.
  15. Dėl Kleboniškio seniūnaičio prašymo padidinti leistiną maksimalų greitį iki 60 km/h Kleboniškio gatvėje, atkarpoje nuo Ledonešio g. iki miško pabaigos.

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content