Kaunas kviečia drauge kurti turiningą kalėdinį kalendorių

Artėjant didžiosioms metų šventėms vienu svarbiausių atributų tampa pakili ir bendruomeniška laukimo nuotaika. Ją kasmet kuria bei sustiprina ne vien miestą puošiančios dekoracijos, bet ir daugybė kultūrinių renginių, žaismingų projektų bei kitokių atrakcijų. Šiemet Kaunas nusiteikęs surinkti visas kalėdines iniciatyvas į vieną didžiulį kalendorių.

„Siekdami praturtinti miestiečių laukimą iki didžiųjų švenčių bei palaikyti kalėdinę dvasią po jų, sudarinėjame kalendorių, kuriame visi kauniečiai bei miesto svečiai rastų išsamią informaciją apie Kaune vykstančius renginius, veiklas, projektus ir akcijas. Nors pagrindiniu traukos centru šiemet tradiciškai taps kalėdinis miestelis Rotušės aikštėje ir šventiška šviesų pasaka Santakos parke, tačiau veiksmo tikrai netrūks visame mieste, todėl jaučiame pareigą pranešti apie tai visiems plačiai ir garsiai“, – jungtis prie miesto iniciatyvos kvietė Kauno mero pavaduotojas Simonas Kairys.

Į kalendorių pateks visos šventiškos iniciatyvos, vyksiančios nuo gruodžio 1 d. iki kitų metų sausio 6-osios. Lankytojai jau netrukus jį galės pamatyti internete adresu kaledos.kaunas.lt.

Visos miesto bendruomenės, organizacijos ir verslininkai kviečiami jungtis prie šios idėjos ir pranešti apie savo iniciatyvas elektroniniu paštu kaledos@kaunas.lt. Laiškuose svarbu pateikti išsamų renginio ar kito projekto aprašymą bei pateikti savo atstovaujamos organizacijos logotipą.

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content