Naujienos

2015-06-30 Informacinis pranešimas apje maudyklų vandens kokybę

Informuojame, kad š. m. birželio 23 dieną atlikus Kauno miesto maudyklų vandens kokybės tyrimus nustatyta, kad Kauno marių II-ame paplūdimyje žarninių enterokokų kiekis viršija nustatytas higienos normas. Miesto gyventojams ir kitiems poilsiautojams laikinai nerekomenduojame maudytis šiame paplūdimyje.
Šiandien, t.y. birželio 30 d. bus atliktas papildomas maudyklos vandens kokybės tyrimas siekiant nustatyti taršos pobūdį ir trukmę. Apie atliktų tyrimų rezultatus taip pat informuosime.

2015-06-25 Informacija apie patvirtintus Kauno regiono ir Kauno miesto savivaldybės atliekų tvarkymo planus
(2014-2020 m.)

Informuojame, kad yra patvirtinti Kauno regiono ir Kauno miesto savivaldybės atliekų tvarkymo planai:

  • Kauno regiono atliekų tvarkymo planas patvirtintas Kauno regiono plėtros tarybos 2015 m. vasario 17 d. sprendimu Nr. 51/2S-11;
  • Kauno miesto savivaldybės atliekų planas patvirtintas Kauno miesto savivaldybės tarybos 2015 m. gegužės 19 d. sprendimu Nr. T-240Su atliekų tvarkymo planais, sprendimais dėl patvirtinimo bei strateginio pasekmių aplinkai vertinimo ataskaitomis, subjektų išvadomis ir jų vertinimo pažymomis galima susipažinti kreipiantis į VšĮ „Kauno regiono atliekų tvarkymo centras“ (Statybininkų g. 3-19, LT-50124 Kaunas, tel. (8-37) 311267, faks. (8-37) 490734, el.p. [email protected]).

2015-06-05 informacinis pranešimas

Informuojame, kad šiuo metu vyksta dviračių tako Gervių gatvėje remonto darbai – ardomi laiptai ir tvarkomos asfalto išdaužos. Darbus planuojame užbaigti iki birželio 19 dienos. Sutvarkius šią dviračių tako atkarpą bus sudarytos geresnės susisiekimo sąlygos ir dviratininkams, ir pėstiesiems.
Atsiprašome už nepatogumus.

2015-04-28 Žemės dangos ir žemės naudojimo statistinis tyrimas

Informuojame, kad Europos Komisijos Statistiko tarnybos (EUROSTAT) nutarimu, privati kompanija „Vides ekperti“ atliks žemės dangos ir žemės naudojimo situacijos ir pasikeitimo tyrimą Kauno mieste ir kitose Baltijos šalyse.
Tyrimas vyks 2015 m. gegužės – spalio mėn. Projekto pavadinimas LUCAs 2015,  http://ec.europa.eu/eurostat/web/lucas/overview
Detalesnė informacija apie projekto veiklą

2015-03-13 Dviračių tako techninio projekto pristatymas

Informuojame, kad kovo 19 d. 15 val. Savivaldybės Mažojoje salėje vyks techninio projekto „Dviračių ir pėsčiųjų takas Senamiestis (Vytauto Didžiojo tiltas) – Aleksotas (Veiverių g. iki Kauno miesto ribos) – Naujamiestis (Europos pr. iki M. K. Čiurlionio tilto)“ projektinių pasiūlymų pristatymas ir svarstymas su visuomene.

Visus besidominčius šiuo techniniu projektu kviečiame aktyviai dalyvauti.

2015-03-10 Informacija gyventojams

Informuojame, kad Kauno miesto savivaldybės administracija ir UAB „Kauno švara“ š. m. kovo 6 d. pasirašė paslaugų teikimo sutartį dėl asbesto turinčių gaminių atliekų šalinimo. Tikslas – sudaryti galimybes Kauno miesto savivaldybės gyventojams nemokamai atiduoti asbesto turinčių gaminių atliekas į asbesto šalinimo įrenginius (sąvartynus). Plačiau…

KAUNAS – „DVIRAČIŲ MIESTAS 2014″

Lietuvos Respublikos susisiekimo ministerija kasmet skelbia konkursą „Dviračių miestas”, kurio tikslas yra išrinkti miestą, labiausiai propaguojantį dviračių transportą. Šiais metais konkursinį pasiūlymą šiai nominacijai pateikė ir Kauno miesto savivaldybė.
Vasario 25 dieną įvykusiame Dviračių transporto komisijos posėdyje buvo išrinkti didžiųjų ir mažųjų miestų kategorijų nugalėtojai. Dėl „Dviračių miestas 2014″ nominacijos Didžiųjų miestų kategorijose varžėsi Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Panevėžio miestai, o nominaciją „Dviračių miestas 2014″ buvo nuspręsta suteikti Kaunui.
Mažųjų miestų kategorijoje rungėsi Alytaus, Marijampolės, Jonavos, Anykščių, Telšių, Birštono, Palangos miestai ir Platelių miestelis, o nominacija suteikta Anykščiams.
Kauno miestas ir toliau didelį dėmesį ir pastangas skirs plėtojant dviračių takų infrastruktūrą Kauno mieste ir populiarinant aplinkai draugišką ir palankią transporto priemonę – dviratį.
Kauno ir Anykščių savivaldybių merai bus pakviesti atsiimti nominacijų artimiausiu metu.

 

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content