„Sail of Shanghai“ verslo-investicijų forumas ir paroda: antrus metus iš eilės duris atveria Kaune

Viena iš didžiausių Kinijos nepriklausomų parodų – „Sail of Shanghai“, kuri kasmet organizuojama skirtingose užsienio šalyse ir kuria siekiama skatinti ekonominį ir kultūrinį dialogą, šiandien jau antrus metus iš eilės kviečia vietinius verslus ir miestiečius susipažinti ne tik su Kinijos verslais, bet ir daugiau pažinti savo kultūrą per meną.

Dvi dienas – rugsėjo 6-tą ir 7-tą dienomis – truksiantis verslo-investicijų forumas ir paroda bus skirti pristatyti Kinijos rinką, verslo kultūrą ir išskirtinu, diskutuoti apie didžiausius iššūkius, su kuriais tenka susidurti nusprendus žengti į Kinijos rinką, aptarti elektroninės prekybos ypatybes bei inovacijas ir bendradarbiavimą technologijų sektoriuje, geriau pažinti ne tik Kinijos verslo kultūrą, bet ir atrasti šios Azijos šalies meną.

„Kaunas yra sparčiausiai augantis Lietuvos miestas, kuris domina investuotojus iš viso pasaulio. Kinija šiame kontekste nėra išimtis. „Sail of Shanghai“ verslo ir investicijų paroda yra gera proga Kinijos verslininkams atrasti Kauną, o Kaune veikiantiems verslams – nutiesti kelius į milžinišką Kinijos rinką“, – teigia Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Daugiau nei 80 įmonių iš Kinijos, kurios ne vienerius metus sėkmingai veikia energetikos, aukštųjų ir informacinių technologijų, gamybos pramonės ir kitose srityse Kaune renginio metu ieškos potencialių verslo partnerių, sieks užmegzti naujus ir stiprinti esamus verslo ryšius. Renginyje dalyvaujančių Kinijos verslų sąrašą, pagal verslo sritis, rasite čia.

Tradicija tapti pretenduojantis renginys šiais metais savo lankytojus nustebins ir šiek tiek pasikeitusia koncepcija, kuria siekiama per dviejų dienų renginį spėti kaip galima geriau pristatyti Kinijos verslo kultūrą.

„Jau antrus metus su „Sail of Shanghai“ komanda dirbame prie parodos Kaune ir siekiame, kad per dviejų dienų verslo-investicijų parodą, tiek Kinijos, tiek Kauno verslai galėtų gauti didžiausią įmanomą naudą: bendradarbiaujame su VšĮ „Versli Lietuva“, nes mūsų tikslas pakelti renginio kartelę į dar aukštesnį lygį.

Šiems tikslams pasiekti, šiais metais „Sail of Shanghai“ turime net keletą naujienų: verslo forumą ir seminarus. Esame įsitikinę, kad tai padės tikslingai, šalia verslo susitikimų ir parodos, sukurti papildomą pridėtinę vertę visiems renginio lankytojams.“ – teigia VšĮ „Kaunas IN“ verslo skyriaus vadovas, atliekantis direktoriaus funkcijas Tadas Stankevičius.

Dar viena šių metų renginio naujiena – degustacijų erdvė. Čia savo produkcijos paskanauti kvies mineralinio vandens gamintojai UAB „Tiche“, tradicinį obuolių sūrį pristatys UAB „Vilroka“, košėmis vaišins UAB „Biogama“. Net 21 Lietuvos įmonę atstovaujantis Nacionalinis maisto klasteris kvies paskanauti savo narių vietos ir užsienio rinkai gaminamus produktus, tokius kaip medų ir sulą su liofilizuotomis uogomis, vaisių ir uogų skanėstus, riešutų kremą ir įvairių rūšių arbatžolių arbatas. Verslo – investicijų forumo ir parodos metu, degustacijų erdvėje taipogi bus galima rasti ir UAB „Gudobelė“, kurie kvies verslus ir visus parodos svečius paragauti duonos traškučių, UAB „Vičiūnai group“, kurie kvies pasimėgauti krabų lazdelėmis, Sockay laukine ir rūkyta lašiša, rūkyta silkių ir skumbrių file, UAB „SOTU-SOTU“ – kurie kvies atrasti jų gaminamus uogų ir daržovių miltelius, liofilizuotus ankštinius augalus ar sausą medų. UAB „CHOCO GROUP“ kvies paragauti pieniško ir juodojo šokolado su priedais – čili, apelsino žievelėmis ar Himalajų druska.

Renginį  „Sail of Shanghai“ Lietuvoje kartu su „Sail of Shanghai“ prekybos ir ekonomikos komitetu organizuoja VšĮ „Versli Lietuva“, VšĮ „Kaunas IN“, Kauno m. savivaldybė.

Renginys nemokamas.

Detalią „Sail of Shanghai“ renginio programą, galite rasti čia.

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content