Kauniečiai kviečiami siūlyti kandidatus geriausio gydytojo rinkimams

Kasmet balandžio 27 d. minima Medicinos darbuotojų diena. Kauno miesto savivaldybė ir Lietuvos gydytojų sąjungos Kauno filialas organizuoja tradicinį renginį, skirtą geriausiems Kauno miesto medicinos darbuotojams pagerbti, įsteigė penkias nominacijas ir kviečia sveikatos priežiūros įstaigas, akademinę ir miesto bendruomenę siūlyti kandidatus šioms nominacijoms gauti:

  1. „Metų gydytojas“ (už nuolatinį siekį tobulėti ir praktinės patirties sklaidą).
  2. „Metų jaunasis gydytojas“ (nominacija įsteigta jauniems, iniciatyviems medicinos darbuotojams pagerbti).
  3. „Humaniškiausias pašaukimas“ (už gyvenimo nuopelnus).
  4. „Metų šeimos gydytojas“.
  5. „Metų slaugytoja“.

Prašome siūlymus pateikti iki 2018 m. balandžio 6 d. Kauno miesto savivaldybės administracijos Sveikatos apsaugos skyriui, Laisvės al. 96, 44251, ir el. paštu rimute. prieveliene@kaunas. lt, nurodyti pretendentų vardus, pavardes ir pateikti jų veiklos aprašymus.

Nominacijas skirs komisija, sudaryta Kauno miesto savivaldybės mero potvarkiu.

Prašome papildomai pateikti vieną kandidatūrą Kauno miesto savivaldybės mero padėkos raštui gauti.

Taip pat informuojame, kad bus renkamas nuoširdžiausias gydytojas. Nuoširdžiausią gydytoją rinks pacientai, apie rinkimus skelbs dienraštis „Kauno diena“.

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content