Neeilinis pasiūlymas smulkiajam ir vidutiniam verslui: Kaune startavo užimtumo didinimo programa

Rugpjūčio 1 dieną startavusiai Užimtumo didinimo programai šiemet 75 tūkst. eurų skyręs Kaunas kviečia verslininkus teikti paraiškas ir įrodyti, jog įmonės – socialiai atsakingos. Tikimasi, kad pasinaudoję parama verslo atstovai įdarbins daugiau kaip 70 asmenų. Paraiškų bus laukiama iki rugpjūčio 31 d.

Verslininkai gautas lėšas galės skirti įdarbinto asmens atlyginimui, darbo medžiagoms ir priemonėms įsigyti, atvykimo į darbą išlaidoms padengti, darbo vietai atnaujinti. Pasibaigus projektui, verslininkai privalės įdarbinti ne mažiau kaip 50 proc. programoje dalyvavusių asmenų ne trumpesniam kaip 6 mėnesių laikotarpiui.

„Programos tikslas – didinti darbo jėgos kvalifikaciją pagal rinkos poreikius, suteikti darbą jo ieškantiems žmonėms ir tose darbovietėse juos išlaikyti bei suteikti profesinių ir praktinių įgūdžių“, – teigė Kauno miesto savivaldybės Plėtros programų ir investicijų skyriaus vedėjas Tadas Metelionis.

Programa skirta asmenims, kurie baigė profesinio mokymo arba aukštąją mokyklą ir yra užsiregistravę Kauno teritorinėje darbo biržoje.

Paraiškų pateikimo galutinis terminas – 2017 m. rugpjūčio 31 d. 17.00 val. 

Kaip teikti paraiškas?

Užpildyta paraiškos forma turi būti siunčiama paštu (tinkama data laikoma paraiškos išsiuntimo data) arba pristatomi į Kauno miesto savivaldybės administracijos Klientų aptarnavimo skyriaus Asmenų aptarnavimo poskyrį (Laisvės al. 96, 6 darbo vieta), užklijuotame voke (pakete), ant kurio turi būti užrašas „Paraiška“, programos pavadinimas „Užimtumo didinimo programa“, pareiškėjo pavadinimas ir adresas. Pateikiamas vienas paraiškos originalas.

Paraiška turi būti užpildyta kompiuteriu, lietuvių kalba, atspausdinta ir susegta į lengvai išardomus segtuvus. Paraiškos dokumentai negali būti įrišti spiraliniu ar terminiu būdu, įdėti į įmautes. Visi paraiškos lapai turi būti sunumeruoti eilės tvarka. Ranka užpildytos paraiškos nebus priimamos.

Konsultacijas ir metodinę pagalbą pareiškėjams teikia:

Socialinių paslaugų skyriaus vyriausioji specialistė Eglė Jaudegienė el. p. [email protected], tel. (8 37 42 56 25); Plėtros programų ir investicijų skyriaus specialistė Ieva Juknaitė el. p. [email protected], tel. (8 37 42 29 14).

Daugiau informacijos rasite čia:

 

Ryšių su visuomene  skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content