„Kaunas 2022” ambasadorių prezidente išrinkta architektė Audra Kaušpėdienė

„Kaunas 2022” ambasadoriai rinkosi į pirmąjį susitikimą išsirinkti vieną ambasadorių, vienerius metus eisiantį „Kaunas 2022“ ambasadorių prezidento pareigas. Žinomi aktoriai, žurnalistai, menininkai, verslininkai ir kiti visuomenės veikėjai beveik vienbalsiai nusprendė, kad šios pareigos skiriamos Kauno architektei Audrai Kaušpėdienei.

Naujoji „Kaunas 2022” ambasadorių prezidentė kartu su visa ambasadorių komanda ne tik ieškos naujų, jaunų ir talentingų ambasadorių narių, tačiau taip pat prisidės prie projekto sėkmės Lietuvos ir tarptautiniu mastu. Vienas didžiausių ambasadorių siekių – suvienyti kultūrą, verslą, technologijas ir kitas sritis vienam bendram tikslui – naujo Kauno miesto veido ir kultūros tempo atsiradimui.

Ambasadoriai taip pat kartu ieškojo būdų kaip didinti muziejų, įvairių kultūrinių renginių lankomumą, menu sudominti ne tik jau ir taip juo tarsi gyvenančius Kauno inteligentus, bet ir jaunimą, žmones iš provincijos ar priemiesčių. Nemažai buvo kalbama ir apie bendrą miesto įvaizdį ir būdus, kaip jį padaryti patrauklesnį tiek turistams, tiek miestiečiams.

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content