Kauno meras meta iššūkį kitų miestų merams

Artėjančio „KIDY Tour –  Karaliaus Mindaugo taurės“ turnyro kovos palies ne tik aštuonias stipriausias Lietuvos komandas, bet ir aštuonių miestų merus. Vienas jų – turnyrą priimančio Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis – metė iššūkį kitų miestų vadovams.

V. Matijošaitis viešai pasižadėjo Kauno „Žalgirio“ pergalės atveju kitą savaitę į darbą eiti vilkint šios komandos marškinėlius.

„Naujametinių pažadų nedalinau niekam. Bet šiandien noriu pasižadėti, jeigu „Žalgiris“ laimi Karaliaus Mindaugo taurę, visą savaitę į darbą eisiu su „Žalgirio“ marškinėliais. O ką pasižadėsite jūs?“, – iššūkį kitų miestų merams perdavė V. Matijošaitis.

„Labai džiaugiamės, kad šis turnyras rūpi ir turnyrą priimančio miesto merui. Tiesa, pajuokaudami galime sakyti, kad Kauno meras labai rizikuoja, nes „Žalgiris“ – vienas iš taurės varžybų favoritų. Įdomu, ką viešai pasižadės kitų miestų merai“, – teigė Lietuvos krepšinio lygos komercijos direktorius Žygimantas Surintas.

Kauno mero pažadas:

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content