Kauno savivaldybė ieško įstaigos direktoriaus: pretendentai turi suskubti

Naujovės, pokyčiai ir veiklos modernizavimas – tai trys svarbiausi dalykai, pagal kuriuos bus vertinami Kauno neįgaliojo jaunimo užimtumo centro direktoriaus konkurso dalyviai. Norintys suspėti į konkursą turėtų suskubti – paieškos artėja prie pabaigos.

Šiemet kovą savo veiklos dvidešimtmetį minėsianti Žemuosiuose Šančiuose įsikūrusi įstaiga savo pagrindiniu tikslu laiko neįgaliųjų integraciją į visuomenę. Čia dirbantys specialistai teikia bendrąsias ir specialiąsias paslaugas pilnametystės sulaukusiems kauniečiams su fizine, psichine, proto ar kompleksine negalia. Kultūriniai ir laisvalaikio renginiai, ekskursijos, meno terapija, neįgaliųjų įgūdžių lavinimas ir įvairių poreikių tenkinimas – tai tik keletas iš centro veiklos pavyzdžių.

„Pastaruoju metu Kaunas skiria ypatingą dėmesį socialinėms problemoms spręsti ir atitinkamiems gyventojų poreikiams tenkinti. Taigi ir šis konkursas į miesto biudžetinės įstaigos vadovus yra vienas svarbesnių žingsnių šiame kontekste. Tikime, kad pavyks atrasti aukščiausios kompetencijos specialistą, kuris ne tik patirtimi bei žiniomis, bet ir savo atsidavimu prisidės prie tolesnio organizacijos progreso“, – sakė Kauno miesto mero pavaduotoja Rasa Šnapštienė.

Pasak konkurso organizatorių, būsimasis direktorius turi ne tik išmanyti paslaugų neįgaliesiems problematiką, bet ir atitikti eilę reikalavimų. Pagrindiniai iš jų – aukštasis išsilavinimas socialinių mokslų srityje, ne mažiau kaip 1 metų vadovavimo patirtis ir bent 3 metų stažas socialinių paslaugų srityje. Privalu būti įsigilinus į paslaugų neįgaliesiems problematiką.

Organizuojant ir koordinuojat įstaigos veiklą naujajam vadovui teks imtis permainų, diegti inovatyvius sprendimus, optimizuoti veiklą bei tobulinti valdymo struktūrą. Kandidatų gyvenimo aprašymų laukiama iki sausio 8 dienos. Daugiau informacijos galima rasti čia – http://bit.ly/2hUewv5.

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content