Paaiškėjo, kas vadovaus agentūrai „Kaunas IN“

Už Kauno miesto tarptautinę rinkodarą, užsienio investicijų ir turistų pritraukimą atsakingos  agentūros „Kaunas IN“ vadovo paieškos baigėsi. Naujai įkurtos įstaigos direktore tapo 17 metų rinkodaros srityje dirbanti Ugnė Urniežiūtė.

„Daugiau nei dešimt metų dirbau Kauno laisvosios ekonominės zonos valdymo bendrovėje, iš jų septynerius metus – marketingo ir pardavimų direktore. Tiesioginis mano darbo tikslas buvo investuotojų pritraukimas. Šio tikslo siekiau drauge su komanda kurdama investicijų pritraukimo strategiją, pristatydama Kauną kaip patraukliausią vietą investicijoms plačiai už Lietuvos ribų“, – sakė U. Urniežiūtė.

Nuo sausio mėnesio pradžios „Kaunas IN“ vadovausianti moteris įveikė daugiau nei 80 konkurse dalyvavusių konkurentų. Naujiems iššūkiams besirengianti U. Urniežiūtė konkreti – pirmas žingsnis bus stiprios komandos subūrimas, antras – darbas su panašią veiklą vykdančiomis organizacijomis, iš kurių kertinė – „Investuok Lietuvoje“.

„Pastaruoju metu kalbant apie Kauną apima geras jausmas. Matomos didelės pastangos viešinant miestą, tačiau šią sritį reikia nuolat stiprinti. Investicijų pritraukimui koją kiša koncentruotos informacijos apie miestą ir jo potencialą nebuvimas, bet tai tikrai užpildoma spraga“, – teigė U. Urniežiūtė.

Pasak „Kaunas IN“ vadovės, miestas po truputį tampa paslaugų ir IT centru. Istoriškai susiklostęs industrinio miesto potencialas taip pat nėra pilnai išnaudotas.

„Kiekvienai čia norinčiai įsikurti įmonei visų pirma reikalinga infrastruktūra. Kadangi Kaune atsiranda patalpų, biurų, tai ir sąlygoja augantį investuotojų susidomėjimą miestu . Kaune išsilavinusių darbuotojų tikrai yra, o dalis sugrįš laikui bėgant. Viskas ko dabar reikia – susitelkimas ir kryptingas darbas“, – pabrėžė „Kaunas IN“ direktorė.

„Visos „Kaunas IN“ komandos laukia dideli, bet tuo pačiu įdomūs iššūkiai. Už rezultatus atsakys agentūros vadovė, todėl jai pačiai palikome teisę suburti savo komandą“, – teigė Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Agentūros „Kaunas IN“ veiklą sudarys tris pagrindinės kryptys: miesto rinkodara ir investicijų bei turistų pritraukimas. Visi šių sričių specialistai, norintys prisijungti prie „Kaunas IN“ komandos, kviečiami savo gyvenimo aprašymus siųsti el. paštu [email protected]

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

 

kaunas-in-1024x724

 

 

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content