To dar nebuvo: Kauno jaunimo dienos startavo koncertu ant vandens

Rugsėjį Kaunas tradiciškai atjaunėja. Prie to itin prisideda jau penktus metus vykstančios Kauno jaunimo dienos, kurių pradžią trečiadienį paskelbė įspūdingas koncertas ant Lampėdžių ežero su Linu Adomaičiu bei Vidu Bareikiu.

Į renginį susirinko tūkstančiai kauniečių, kurie klausėsi koncerto ne tik ant kranto, bet ir sulipę į baidares, kanojas, pripučiamas valtis bei kitas plaukiojančias priemones.

„Kauno jaunimo dienos vis auga. Tai renginių ciklas, kasmet pritraukiantis vis daugiau dalyvių ir lankytojų. Šiemet šventę pradėjome su labai netradiciniu renginiu tiesiog vandenyje, Lampėdžio ežere. Taip pat apdovanosime labiausiai nusipelniusius jaunuolius, supažindinsime su nevyriausybinėmis organizacijomis. Šiemet tampame atviresni ir konsoliduojame jėgas – bendram tikslui jungiasi tiek jaunimo ir neįgaliųjų organizacijos, tiek ir miesto savivaldybė “, – kalbėjo renginį organizuojančios Kauno jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ pirmininkė Monika Simaškaitė.

Jaunimo dienos vyks iki 24 dienos. Kauniečių lauks koncertai, diskusijos, apdovanojimai, krepšinio turnyras, debatai, konferencijos, orientacinės žaidynės, nevyriausybinių organizacijų mugė bei dar daug kitų veiklų.

„Visuomet smagu stebėti, kaip rudenį grįžus studentams bei moksleiviams pagyvėja ir atjaunėja Kaunas. Būtent jaunimo dienos ir yra skirtos šitam šviežiam bei energingam kraujui. Be to, šiemet mums pasisekė ir su oru, tad tikimės didelio kauniečių aktyvumo“, – į šventę kvietė Kauno miesto Jaunimo reikalų tarybos pirmininkas Mantas Jurgutis.

Visą programą galima rasti svetainėje http://jaunimas.kaunas.lt

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content