Kaune startuoja nemokamos zumbos treniruotės

Projektas „Judėk sveikai“ įpusėjusią vasarą pasitinka su naujovėmis. Šį penktadienį Vytauto parke pradedamos nemokamos zumbos treniruotės. Užsiėmimus ves profesionali trenerė, zumbos instruktorė Lina Mockutė.

„Džiaugiuosi, kad zumba šokių treniruotės atrado vietą „Judėk sveikai“ projekte. Tai smagi, aktyvi ir efektyvi treniruotė. Manau, kad sulauksime daug zumbos gerbėjų ir entuziastų. Raginu visus kauniečius jungtis prie didžiausio nemokamų mankštų projekto Lietuvoje“, – kalbėjo „Judėk sveikai“ organizatorius Giedrius Bielskus.

Pasak instruktorės L. Mockutės, zumba – tai šokio judesių, nuotaikingos muzikos ir kūno rengybos, vadinamojo fitneso, sintezė: „Šios treniruotės skirtos norintiems pagerinti fizinę formą greitai, smagiai ir efektyviai. Tai tikras energijos užtaisas, verčiantis nustumti į šalį blogas mintis ir mėgautis akimirka šaunioje aplinkoje.“

Per valandos trukmės zumbos treniruotę galima sudeginti iki tūkstančio kalorijų.

„Treniruotėje lengvai pritaps ne tik šį stilių jau pamėgę šokėjai, bet ir naujokai. Besimokydami zumbos, jie atpažins salsos, merengue, mambo, sambos, flamenco, hip-hopo ar net pilvo šokio judesius bei kombinacijas“, – šokio privalumus vardijo L. Mockutė.

Zumbos treniruotės vyks kiekvieną trečiadienį ir penktadienį Vytauto parke nuo 18.30 iki 19.30 val. Netinkamomis oro sąlygomis užsiėmimai vyks „Infinity Loft“ patalpose (Laisvės al. 36, II a., įėjimas iš kiemo pusės).

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content