Kaune – pirmą kartą rengiame Žvejo ir žuvies diena

Kaune kuriame nauja tradicija. Šį sekmadienį, Nemuno ir Neries apsuptoje Santakoje organizuojama fiesta visiems, kas neabejingi žuviai ir žvejybai.

Kauno pilies prieigose kauniečių ir miesto svečių lauks pramogos visai šeimai – vaikų pieva, damų klubas, sporto oazė, edukacinė sekcija, degustacijų sala ir t. t. Renginio svečiai ir dalyviai bus vaišinami žuviene ir rekordiniu silkės tortu. O šventę vainikuos istorinė brolių Pranciškonų žuvies dovanojimo ceremonija seserims benediktinėms.

Žymūs Lietuvos sporto, meno ir kultūros žmonės dalyvaus žvejybos varžybose, komandos bus sudaromos įmonėms ir organizacijoms.

PROGRAMA

Žvejams:

08.00 – 08.30 val. Kauno miesto žūklės čempionato dalyvių registracija: iki varžybų dienos Kauno žvejų draugijoje el. paštu [email protected] ir tel. 868648624 prieš varžybas prie Kauno pilies, Neries pakrantėje.

9.00-15.00 val. „Kauno miesto žūklės čempionatas“

12.00 – 13.00 val.  Blitz turnyras komandoms (3 žm) (1-a vieta apdovanojama)

Šventės svečiams:

12.00 – 16.00 val. Žvejo scenoje skambės džiazas bliuzas, pop ir elektroninė muzika, kantri, rokas, repas ir soul.

16.00 val. Istorinė brolių Pranciškonų žuvies dovanojimo ceremonija seserims benediktinėms.

16.15 val. Šventinis dalyvių paradas su orkestru “Ąžuolynas”.

16.25 val. Kauno miesto žūklės čempionato nugalėtojų apdovanojimai. Blitz turnyno komandos nugalėtojos apdovanojimas.

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

BANERIS 300x250-zuvies_diena_baneris_300x250px

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content