„Kauno startuolių“ baigiamasis egzaminas – jau šį antradienį

Šį antradienį „Žalgirio“ arenos amfiteatre į programos „Kauno startuoliai“ finalinį etapą patekę jaunieji verslininkai pristatys savo idėjas. Geriausiai įvertintų paraiškų autoriams atiteks 100 tūkst. eurų Kauno miesto savivaldybės parama.

„Iš 66 pateiktų paraiškų atrinkome inovatyviausias, Lietuvoje analogų neturinčias idėjas, kurios galėtų užaugti ir būti patrauklios ne tik vietinei rinkai. Žiūrėjome, jog tokia paslauga ar produktas nebūtų sukurta mūsų šalyje. Dabar paraiškų autorių laukia viešas idėjų pristatymas, po kurio paaiškės nugalėtojai“, – teigė programos „Kauno startuoliai“ komisijos pirmininkas, bendrovės „Nextury Ventures“ generalinis direktorius Mindaugas Glodas.

Komisija verslo idėjas vertino pagal aiškius kriterijus: išskirtinumą, konkurencingumą ir novatoriškumą bei rinkos potencialą. Šiemet numatyta 100 tūkst. eurų sieksianti parama yra triskart didesnė nei praėjusiais metais.

Paskutinis programos „Kauno startuoliai“ etapas vyks šį antradienį, nuo 17 val., „Žalgirio“ arenos amfiteatre. Viešo renginio metu paraiškų autoriai ne tik pristatys savo idėjas, bet ir atsakinės į komisijos narių klausimus. Su geriausių idėjų autoriais bus pasirašomos subsidijavimo sutartys.

 

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content