Dar viena „Judėk sveikai“ naujovė – pasaulinio lygio „Nike Training Club“ treniruočių programa

Nuo kito pirmadienio, birželio 6 dienos, projekto „Judėk sveikai“ gerbėjai turės galimybę sportuoti pagal vieną populiariausių pasaulyje „Nike Training Club“ (NTC) treniruočių programą, sužavėjusią daugiau nei 9 mln. žmonių visame pasaulyje. Treniruotės vyks kiekvieną pirmadienį nuo 18.30 val. S. Dariaus S. Girėno stadione.

„Džiaugiuosi, kad prie „Judėk sveikai” projekto prisijungia vis daugiau naujų partnerių. Kartu bendradarbiaudami toliau skleisime sveikatingumo ir sporto judėjimą Kauno mieste. Jau nuo kito pirmadienio vasarą pradėsime su nauja, energinga NTC treniruočių programa“, – teigė vienas projekto „Judėk sveikai“ organizatorių Giedrius Bielskus.

Pasak G. Bielskaus, NTC treniruočių programa siūlo efektyvius ir veiksmingus pratimus, kurie yra lengvai pritaikomi įvairaus fizinio pasirengimo žmonėms.

“Šių treniruočių metu dirbama su savo kūno svoriu. Kaskart siūloma vis kitokia treniruotė, kaskart dirbama su skirtingomis raumenų grupėmis”, – pabrėžė G. Bielskus.

NTC treniruotes ves profesionalūs treneriai Inga Mačiulytė ir Kęstutis Žukas. Jie pakeis iki šiol pirmadienio treniruotes vedusius “My Hero” atstovus.

„Kuriam laikui pasitraukiame iš projekto „Judėk sveikai“. Su visa komanda labai džiaugiamės, kad galėjome pabūti su tiek daug žmonių ir pamatyti tiek daug šypsenų“, – kalbėjo „MyHero“ treneris Ignas Dombrauskis.

NTC treniruočių programa sukurta remiantis funkcinių treniruočių pagrindu. Pasaulinio lygio atletų treniruotės įkvėpė NIKE pagrindinius vedančius trenerius ir fitneso ekspertus sukurti šią programą. Daugiau nei 9 milijonai pasaulio gyventojų 155 šalyse naudoja NTC treniruočių programą.

Visuomenininkų inicijuotas projektas „Judėk sveikai“ į Kauną sugrįžo praėjusių metų lapkritį ir netruko sulaukti didžiulio populiarumo. Kiekvienoje treniruotėje sportuoja po kelis šimtus kauniečių, prižiūrimų profesionalių trenerių. Nemokamos treniruotės vyksta S. Dariaus S. Girėno stadione kiekvieną pirmadienį ir trečiadienį nuo 18.30 val. ir penktadieniais nuo 18 val. Senjorams skirtos treniruotės vyksta antradieniais nuo 10.00 val. Kauno Jono Basanavičiaus gimnazijos stadione (Šarkuvos g. 28) ir ketvirtadieniais nuo 10 val. prie Panemunės paplūdimio (A. Smetonos alėja 4). Daugiau informacijos – judeksveikai.kaunas.lt

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content