Eismo saugumo komisijos posėdžio darbotvarkė

EISMO SAUGUMO KOMISIJOS POSĖDŽIO
DARBOTVARKĖ

1. Dėl 2016 metų Saugaus eismo priemonių plano. (Transporto ir eismo organizavimo skyrius)
2. Dėl „Juodųjų dėmių“ Kauno mieste šalinimo plano. (Transporto ir eismo organizavimo skyrius)
3. Dėl pil. G. Laurutės prašymo pašalinti kelio ženklus Nr. 333 „Stovėti draudžiama“ A.Mackevičiaus gatvėje. (Transporto ir eismo organizavimo skyrius)
4. Dėl pil. I.Bartkuvienės prašymo pėsčiųjų perėjos įrengimo Smalininkų ir Nemuno gatvių sankryžoje. (Transporto ir eismo organizavimo skyrius)
5. Dėl eismo organizavimo adresu Ašmenos 1-ojoji 10, 12a,12 ir 14, Kaunas. (Kelių policijos valdyba )
6. Dėl tarybos nario P.Jakšto pasiūlymų: (Transporto ir eismo organizavimo skyrius)
6.1. įrengti pėsčiųjų perėją S.Žukausko ir Statybininkų g. sankryžoje;
6.2. drausti kairiuosius posūkius tarp Europos pr. ir Lazdijų g.;
6.3. įrengti šviesoforinę sankryžą Tilžės ir Kėdainių gatvių sankryžoje;
6.4. paskelbti Savivaldybės svetainėje „Juodųjų dėmių“ žemėlapį.
7. Dėl. Miesto tvarkymo skyriaus prašymo įrengti kelio ženklą Nr. 314 (ribota masė 30t) ant tilto per Kauno HE siekiant užtikrinti transporto priemonių eismą ir žmonių saugumą (Miesto tvarkymo skyrius).
8. Dėl UAB „Šviesos magija“ prašymo įrengti kelio ženklus Nr. 332 „Sustoti draudžiama“ A.Juozapavičiau pr. ((Kelių policijos valdyba)
9. Dėl Savanorių pr. 192 sklypo bendrasavininkų prašymo leisti kairįjį posūkį ties Savanorių pr. 192 pastatu. (Transporto ir eismo organizavimo skyrius)
10. Dėl VšĮ „Automobilių stovėjimo aikštelės“ prašymo įtraukti Karaliaus Mindaugo pr. 29 stovėjimo vietas į Kauno miesto vietų, kuriose renkama vietinė rinkliava už naudojimąsi nustatytomis vietomis transporto priemonėms statyti sąrašą. (Transporto ir eismo organizavimo skyrius)
11. Dėl Algirdo g. gyventojų prašymo įrengti kelio ženklus Nr. 333 „Stovėti draudžiama“ gatvės atkarpoje nuo Algirdo ir Archyvo gatvių sankryžos su nurodytu galiojimo laiku „8-17 val. darbo dienomis“. (Transporto ir eismo organizavimo skyrius)
12. Dėl KTU Vaižganto progimnazijos bendruomenės prašymo įrengti greitį mažinančius kalnelius Skuodo g. (ties mokykla). (Transporto ir eismo organizavimo skyrius)
13. Dėl bendruomenės „Naujieji Romainiai“ prašymo įrengti šaligatvius ir apšveitimą Lubinų g. ir Romainių g. atkarpose. (Transporto ir eismo organizavimo skyrius)
14. Dėl Kelių policijos valdybos prašymo svarstyti klausimus:
14. 1 drausti apsisukimus, įrengiant horizontalaus ženklinimo liniją Nr. 1.1 „Siaura ištisinė linija“ Draugystės g. ties namais Nr. 6A ir Nr. 25;
14.2. įrengti kryptinį apšvietimą perėjoje Jonavos g. ties namu Nr. 172 B;
14.3. įrengti horizontaliųjų ženklinimą Vaišvydavos pl., Rūko g., Didžiojoje g. ir Piliuonos g.;
14.4. drausti statyti automobilius vienoje Kapsų g. pusėje (atkarpoje nuo Utenos g. iki Zanavykų g.);
14.5. įrengti kelio ženklus Nr. 201 „pagrindinis kelias“ Kėdainių g. – Tilžės g. sankryžoje;
14.6. Liepojos g. – Sodų g. sankryžoje įrengti kelio ženklą Nr. 203 “duoti kelią” iš Sodo g. pusės;
14.7. įrengti greičio mažinimo kalnelius (gulintis policininkas), bei kelio ženklus Nr. 105 „vaikai“ ir Nr. 120 „nelygus kelias“ ties vaikų darželiu „Vaivorykštė“ esančiu adresu Geležinio Vilko g. 9, tikslu sumažinti transporto priemonių greitį;
14.8. įrengti kelio ženklą Nr. 408 „apvažiuoti iš kairės“ Raudondvario pl. 157.
15. Dėl tarybos nario P. Jakšto prašymo apsvarstyti pil. L.Šukienės prašymą įrengti greitį mažinančius kelio ženklus K. Sprangausko gatvėje. (Transporto ir eismo organizavimo skyrius)
16. Dėl prašymo kelio ženklais riboti automobilių stovėjimą ties Archyvo g. 48 pastatu. (Transporto ir eismo organizavimo skyrius)
17. Dėl Lazūnų gatvės gyventojų prašymo įrengti papildomas lenteles prie kelio ženklo
Nr. 333 „Stovėti draudžiama“. (Transporto ir eismo organizavimo skyrius)
18. Dėl Žaliakalnio seniūnijos prašymo įrengti kelio ženklus Nr. 332 „Sustoti draudžiama“ su lentelėmis nuo 7,30 iki 17 val. (išskyrus savininkus) Voveraičių g. ir Riešutų g. (Transporto ir eismo organizavimo skyrius)
19. Dėl įmonių prašymo panaikinti parkavimo vietas prie Muitinės g. 1. (Transporto ir eismo organizavimo skyrius)
20. Dėl Šilo namų bendrijos prašymo įrengti iškilią pėsčiųjų perėją ir kelio ženklą ribojantį stovėjimą su papildoma lentele nuo 23 val. iki 6 val. (Transporto ir eismo organizavimo skyrius)
21. Dėl pil. D.Antanaičio prašymo įrengti greitį mažinančius kalnelius gatvėje ir stebėjimo kameras A. Kačanausko. (Transporto ir eismo organizavimo skyrius)
22. Dėl Eigulių seniūnijos prašymo riboti automobilių stovėjimą Žeimenos gatvėje. Transporto ir eismo organizavimo skyrius)
23. Dėl UAB „Parabolė“ prašymo įsirengti kelio ženklą Nr. 303 „Motorinio transporto eismas“ draudžiamas. (Transporto ir eismo organizavimo skyrius)
24. Dėl . pil. P. Vasilavičiaus prašymo įrengti kelio ženklus Nr. 304 „Krovininių automobilių eismas draudžiamas“ A.Strazdo gatvės atkarpoje nuo Neries krantinės /Baltų pr. iki
Panerių g. (Transporto ir eismo organizavimo skyrius).

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content