Avaringa Šilainių sankryža taps saugesne

Dažnais automobilių susidūrimais garsėjusioje Baltų prospekto ir J.Grušo gatvės sankryžoje taps žymiai saugiau. Nuo šiol į kalną Baltų prospektu užkilę vairuotojai sankirtoje negalės atlikti kairiojo posūkio. Vairuotojams rekomenduojama naudotis už 50 metrų esančia apylanka.

Šį antradienį prieš avaringą sankryžą įrengti kelio ženklai automobiliams leidžiantys važiuoti tiesiai arba sukti į dešinę. Naują tvarką pasiūlė Kauno savivaldybės Eismo saugumo komisijos nariai.

„Sprendimas priimtas atsižvelgus į eismo įvykius, kurių pastaruoju metu itin padaugėjo. Sankryžoje norintiems sukti į kairę vairuotojams matomumą dažniausiai apsunkindavo antroje juostoje stovinčios mašinos bei iš priekio atlekiantys automobiliai“, – teigė savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Pasak Eismo saugumo komisijos pirmininko Rimanto Mikaičio, avarijos Baltų prospekto ir J. Grušo gatvių sankryžoje kildavo ir dėl į kairę sukančių vairuotojų kantrybės stokos bei dėl priešpriešais atvažiuojančiu automobilių vairuotojų viršijamo greičio.

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content