Kaune prasidėjusias „Sveikatos dienas“ pirmą kartą papildė „Sporto mugė“

Aštuntą kartą Kaune rengiamoje sveikos gyvensenos ir medicinos parodoje „Sveikatos dienos“ kaip niekada daug dėmesio skiriama sportui. Šįmet mugę pirmą kartą papildė sporto prekių, paslaugų, sporto mokyklų, klubų ir organizacijų „Sporto mugė“.

 „Džiaugiuosi ir sveikinu visus parodos dalyvius ir organizatorius. Kaunas yra neabejingas sportui miestas“, – parodos atidarymo metu  kalbėjo Kauno mero pavaduotojas Vasilijus Popovas.

Parodos lankytojų laukia daug įvairios veiklos – sveikatinimo ir medicinos srities produkciją pristato 115 dalyvių, salėse vyks kelios dešimtys skirtingų seminarų bei Pagalbos onkologinėmis ligomis asociacijos onkologinių ligų prevencijos konferencija, lankytojai galės atlikti dešimt skirtingų greitų medicininių tyrimų.

Parodos metu daug dėmesio bus skiriama vaikų sveikatai ir jų sveikos gyvensenos įgūdžių ugdymui. Tikimasi, kad paroda sulauks nemažiau lankytojų nei pernai – joje turėtų apsilankyti apie 25 tūkst. žmonių, neabejingų savo sveikatai.

 Sporto kultūros naujienas ir tendencijas pristatys mugės dalyviai, atstovaujantys 35 skirtingas sporto šakas ir fizinio aktyvumo sritis. Mugės organizatoriai – UAB „Ekspozicijų centras“ ir Lietuvos sporto universitetas.

„Sporto mugėje apsilankę lankytojai ras tokių eksponatų, kurie padės išvengti pavojų sportuojant. Kiekvieną kartą kalbant apie sporto muges džiaugiamės, jog kažką įdomaus sau gali atrasti, ne tik sportininkai, bet ir tie, kurie sportuoja savo malonumui“, -teigė Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė Daina Gudzinevičiūtė.

Paroda „Sveikatos dienos“ ir „Sporto mugė“ veiks vasario 26–27 d., nuo 10 iki 18 val., o vasario 28 d. – nuo 10 iki 16 val. Kauno futbolo manieže (Aukštaičių g. 51).

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content