„Nemuno žiedas“ kauniečius kviečia išbandyti vairavimą ant ledo

Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasoje jau antrus metus iš eilės startuoja „Žiemos vairavimo aikštelės“ projektas. Šis projektas yra skirtas kiekvienam paprastam piliečiui, norinčiam lavinti savo vairavimo įgūdžius ant slidžios kelio dangos.

Praėjusiais metais šis projektas susilaukė didelio populiarumo ir kelių užsiėmimų metu buvo apmokyta daugiau nei 100 žmonių, kurie vėliau į gatves išriedėjo jau geriau žinodami, kas jų laukia slidžiame kelyje ir turėdami patirties.

Pagaliau Lietuvoje prasidėjusi žiema leidžia pakviesti visus į pirmuosius šių metų „Žiemos vairavimo aikštelės“ užsiėmimus. Pirmasis šių metų susitikimas vyks sausio 9 dieną, šeštadienį, Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasoje. Užsiėmimų metu bus priimtos dvi grupės po 20 žmonių. Kiekvienos grupės lauks trumpas seminaras apie saugų vairavimą žiemą, o iš karto po jo bus praktinė dalis – figūrinis važiavimas savo automobiliu.

Seminarus apie saugų vairavimą žiemą ves garsūs Lietuvoje automobilių sporto profesionalai – Audrius ir Ignas Gelžiniai. Taip pat Audrius ir Ignas padės teorines žinias pritaikyti ir praktikoje – figūrinių važiavimų metu jie sėdės šalia kiekvieno vairuotojo ir gyvai patars, kaip geriau elgtis vienoje ar kitoje situacijoje.

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content