Naujausia informacija apie gatvių barstymo ir valymo darbus  

 

Praėjusią naktį, nuo 2 val., bendrovės „Kauno švara“ technika valė ir šlapios druskos mišiniu barstė svarbiausias miesto gatves, tiltus, viadukus ir įkalnes. Darbai baigti 7 val.

„Barstymas pirmiausia pradedamas didžiausio intensyvumo keliuose, įkalnėse, viadukuose. Pirmenybė teikiama gatvėms, kuriomis važiuoja visuomeninis transportas, bei gatvėms, šalia kurių yra gydymo įstaigos, mokyklos, darželiai, kiti svarbūs objektai“, – teigė Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Papildomai nuo 9 valandos pabarstyti keliai, vedantys į Karmėlavos ir Ledos kapines. Nuo 8 val. 11 traktorių, 56 žmonių komanda valo bei smėlio-druskos mišiniu barsto šaligatvius.

„Gyventojų norime paprašyti būti kantrius, vairuotojams pasirinkti saugų greitį, galbūt reikėtų rinktis mažesnį už leistiną, nepamiršti, kad vasaros vairavimo sąlygos skiriasi nuo žiemos. Išvykstantiems iš namų savo kelionėms reikėtų nusimatyti daugiau laiko“, – pabrėžė bendrovės „Kauno švara“ atstovė Rima Apolianskaitė.

Pasak už gatvių valymą atsakingų „Kauno švaros“ specialistų, oro permainos mieste nuolatos stebimos.

„Atsakingi specialistai stebi padėtį mieste taip nuolatos atnaujindami informaciją dispečerinėje“, – teigė R. Apolianskaitė.

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content