Kauno kalėdinė labdaros akcija įsibėgėja: geradariai jau paaukojo daugiau nei 15 tūkst. eurų

Kaune startavusi labdaros akcija, kurios metu surinktos lėšos atiteks negalią turintiems ir sportuojantiems vaikams bei jaunuoliams, įgauna pagreitį.  Geradariai per pirmąsias akcijos dienas jau paaukojo daugiau nei 15 tūkst. eurų.

Visos labdaros akcijos metu surinktos lėšos atiteks įvairių gabumų turintiems neįgaliems vaikams ir jaunuoliams. Pinigai bus skirti insulino pompų, sportinio inventoriaus, ortezų, specialios avalynės, klausos aparatų, langečių ir kitų priemonių įsigijimui. Paramos laukia daugiau nei 30 vaikų ir jaunuolių.

„Kiekviena diena auginant tokį vaiką tampa tikru išbandymu, iššūkiu, tačiau ir nepaprastų atradimų ir begalinės meilės laiku. Kartais pakanka, kad tam tikri maži dalykai palengvintų kasdienybę ir leistų tiesiog atrasti, pažinti ir suvokti šį ne visuomet draugišką pasaulį“, – sako paramos prašanti vaiką su negalia auginanti mama.

Akcijos ambasadorės – plaukikė Rūta Meilutytė, menininkė Jolanta Šmidtienė ir psichologė Dovilė Bubnienė – kviečia nelikti abejingais ir pasidalinti dosnumu su tais, kuriems labiausiai reikia pagalbos.

„Dosnumas – viena kilniausių žmogaus savybių. Vakar, šiandien ir rytoj mūsų pagalba reikalinga tiems žmonėms, kurių kasdienybė sunkesnė dėl įvairių priežasčių“, – teigė Kauno kalėdinės eglutės kūrėja, menininkė J. Šmidtienė.

Prie labdaros akcijos savo indėliu jau prisijungė koncernas SBA , bendrovė „Tamro“, prekybos centras Akropolis, bendrovės „SG dujos“, „Kauno spauda“, advokatų profesinė bendrija „Jankauskas ir partneriai“.

Akciją vainikuos gruodžio 27-ąją Kauno rotušėje vyksiantis Kalėdinis labdaros vakaras. Labdaros akciją globoja Kauno meras Visvaldas Matijošaitis. Savo aukomis prie akcijos gali prisidėti tiek fiziniai asmenys, tiek ir įmonės. Daugiau informacijos apie tai – www.kaunas.lt/kaledinis-labdaros-vakaras/

 

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content