Kauno kalėdinė labdaros akcija artėja prie rekordo: paaukota daugiau nei 38 tūkst. eurų

Kalėdinė labdaros akcija, kurią vainikuos šį sekmadienį Kauno miesto rotušėje vyksiantis labdaros vakaras, gali būti rekordinis. Dosnumu su negalią turinčiais sportuojančiais ir kuriančiais vaikais ir jaunuoliais jau pasidalino 35 įmonės, kurių paaukotų lėšų suma viršija 38 tūkst. eurų.

„Noriu pabrėžti, kad paaukoti pinigai bus skirti ne žaislams ar aifounams. Jie bus skirti negalią turintiems sportuojantiems ir kuriantiems vaikams bei jaunuoliams, kurie nori gyventi pilnavertį gyvenimą. Dalis vaikų yra plaukikai, todėl mums visiems labai svarbi vienos iš labdaros akcijos ambasadorių Rūtos Meilutytės parama“, – teigė Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Įprasminą veiklą

Pagrindinio labdaros akcijos rėmėjo koncerno SBA vadovas Arūnas Martinkevičius akcentavo, jog pagalba kitam yra tai, kas gyvenimui suteikia prasmės.

„Iš tiesų kartais net nereikia finansinės pagalbos, užtenka aplankyti vienišus žmonės, pabūti su jais. Tai yra tikrasis gerumas“, – kalbėjo A. Martinkevičius.

Paaukotos lėšos bus skirtos sporto inventoriaus, ortopedinių priemonių, insulino pompų, klausos aparatų įsigijimui. Pagalbos sulauks daugiau nei trys dešimtys vaikų ir jaunuolių.

„Kviečiu visus dalintis gerumu ne tik kalėdiniu laikotarpiu, bet ir kiekvieną dieną“, – akcentavo menininkė, viena iš labdaros akcijos ambasadorių Jolanta Šmidtienė.

Apvainikuos akciją

Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Sigitas Šliažas priminė, jog akciją vainikuos gruodžio 27-ąją vyksiantis kalėdinis labdaros vakaras, kurį režisuoja Andrius Žiurauskas.

„Labdaros vakare dalyvaus ambasadoriai, Kauno garbės piliečiai. Jauni atlikėjai, kurie surengs pasirodymus, sutiko koncertuoti neatlygintinai. Iš tiesų mūsų laukia dosnumu pripildyta vakaro atmosfera“, – sakė S. Šliažas.

Kartu su koncernu SBA prie labdaros akcijos savo aukomis jau prisidėjo „Akropolis“, „Kauno tiltai“, „Helisota“, TAMRO ir BENU vaistinė, „SG dujos“, „Lytagra“ ir kitos įmonės. Daugiau informacijos galima rasti labdarosakcija.kaunas.lt

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content