Kalėdų senelis: noriu, kad kiekvienas kaunietis būtų laimingas

Nors už lango dargana, netrukus į mūsų namų duris ir širdis pasibels gražiausios metų šventės. Ta proga pabendravome su į Kauną atkeliavusiu Kalėdų seneliu. Pokalbis su juo – apie sniegą, didžiausius kauniečių norus bei patarimus, kaip išpildyti slapčiausius savo troškimus.

Seneli, ar kauniečiai šiemet buvo geri?

Dar nėra buvę metų, kad kauniečiai būtų blogi. Kaunas – mano mylimiausias miestas. Miestas, kuris turi gražiausią eglutę. Kiti miestai gali ginčytis, pretenduoti, stengtis, vargti, bet aš vis tiek žinau, kur atvažiuoti pažiūrėti gražiausios eglutės. Ir dar savo bičiuliams parekomenduoti. Kaunas Kalėdoms pasiruošęs.

Išduokite paslaptį – kokie kauniečių didžiausi norai?

Šiuo atveju negaliu sakyti, kad kauniečiai yra išskirtiniai žmonės. Visi nori ramybės, visi nori laimės, visi nori šilumos, visi nori džiaugsmo. Visi nori, kad Kalėdos šiltai ir meiliai ateitų į jų namus. Vaikučiai dažniausiai prašo išmaniųjų telefonų ar planšetinių kompiuterių. Tiesą sakant man atrodo, kad dar porą metų ir manęs nereikės, nes vaikai atsisiųs Kalėdų senelio programėlę.

Ar šiemet pagaliau sulauksime gražios, šaltos, baltos žiemos?

Kai patys žiemai pasiruošite ir apie tai galvosite, tai ir aš kažką padarysiu.

Ko palinkėtumėte Kaunui ir kauniečiams?

Kauno mieste, mylimas mieste, aš noriu, kad čia atvažiavęs visada jausčiausi namuose. Noriu, kad kiekvienas kaunietis, grįžęs į savo miestą, gyvendamas savo mieste, būtų laimingas ir niekada niekada nepagalvotų apie galimybę gyventi kitur. Kauniečiai, sugniaužkite kumščius, nusišypsokite vienas kitam, užsimerkite ir palinkėkite vienas kitam svajonių išsipildymo.

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content